Carrefour lansează Card Plus pentru clienţii supermarketurilor din 22 de orașe Carrefour lansează Card Plus pentru clienţii supermarketurilor din 22 de orașe
Grupul Carrefour lansează, începând cu 2 octombrie, în rețeaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus –... Carrefour lansează Card Plus pentru clienţii supermarketurilor din 22 de orașe

Grupul Carrefour lansează, începând cu 2 octombrie, în rețeaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus – cea mai nouă modalitate pentru clienţi de a beneficia de sute de promoții suplimentare și reduceri semnificative la produsele alimentare și nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de naştere și de ziua numelui.

Cu ocazia lansării, la prima cumpărătură de minim 50 lei pe care clienții o efectuează cu cardul, aceștia vor primi automat un cupon de reducere de 5 lei pe care il pot folosi oricând, la alegere, până la finalul lunii.

Incepând cu 1 octombrie, clienţii pot solicita Card Plus direct de la punctele special amenajate în magazinele Market. După completarea unui formular de înscriere electronic clienții intră în posesia cardului care este  disponibil direct și gratuit. Card Plus poate fi folosit imediat pentru cumpărături.

Odată cu Card Plus, clienții vor primi și 3 minicarduri detașabile pe care le vor putea oferi altor membri ai familiei, pentru ca întreaga familie să se bucure de aceleași avantaje.

Lunar, posesorii Card Plus vor beneficia de promoții pe care le pot găsi în catalogul disponibil pe site-ul Carrefour, în secțiunea dedicată cataloagelor : https://www.carrefour.ro/market/cardplus/ .

Care sunt beneficiile Card Plus?

  • Reduceri substanțiale, zilnic, la sute de produse;
  • 10% reducere de ziua de naștere
  • Surprize de ziua numelui, direct la casele de marcat;
  • Bonuri de cumparaturi ce pot deveni vouchere de reduceri pentru cumpărăturile viitoare;
  • In funcție de campania Market, reduceri de până la 25% la toate produsele dintr-o anumită gămă, direct pe bonul de casă;
  • Inscriere rapidă în programul Card Plus, direct la locurile special amenajate în magazin;

Pentru mai multe informații despre programul Card Plus, vă invităm să consultați Regulamentul disponibil în magazine și pe www.carrefour.ro/market/cardplus.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.