Radisson Blu Hotel din București are un nou Executive Chef. Unde a mai lucrat Nicolai Schleifer? Radisson Blu Hotel din București are un nou Executive Chef. Unde a mai lucrat Nicolai Schleifer?
Hotelurile Radisson Blu Hotel Bucharest si Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence anunta numirea lui Nicolai Schleifer in functia de Executive Chef... Radisson Blu Hotel din București are un nou Executive Chef. Unde a mai lucrat Nicolai Schleifer?

Hotelurile Radisson Blu Hotel Bucharest si Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence anunta numirea lui Nicolai Schleifer in functia de Executive Chef pentru cele doua proprietati.

Nascut in Germania, Executive Chef Schleifer a fost intotdeauna fascinat de arta culinara, care, ulterior i-a definit si cariera. Are o experienta de 20 de ani in industria hoteliera si a restaurantelor in diverse tari precum Germania, Malta, Tanzania, Egipt sau Emiratele Arabe Unite.

Practica sa in bucataria internationala, impreuna cu o adevarata pasiune pentru artele culinare si noile tendinte in domeniu, va oferi clientilor hotelului Radisson Blu o dimensiune superioara  a ceea ce inseamna experinta culinara.

“Suntem incantati sa avem il avem pe Executive Chef Nicolai Schleifer ca parte a echipei noastre”, explica Markus Kraus, directorul general al Radisson Blu si Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest. “El aduce cu sine o combinatie incredibila de experienta pe termen lung, realizari si viziuni de anvergura. Sunt sigur ca impreuna vom continua sa fim un trendsetter in artele culinare din industria hoteliera romaneasca”.

Executive Chef Schleifer detine o diploma de licenta in managementul hotelier si un master in arte culinare, specializare pe domeniul ospitalitatii/turismului in managementul hotelurilor si restaurantelor, cu accent pe arta culinara. In ultimii 20 de ani, a lucrat in hoteluri precum Danat Al Ain Resort/Al Ain, Kempinski Hotel Ajman – UAE; Kempinski San Lawrenz – Gozo Malta; Kilimanjaro Hotel Kempinski / Dar es Salaam – Tanzania sau Kempinski Hotel Airport München – Germania.

Pe langa educatia si experienta sa, Executive Chef Nicolai Schleifer a fost implicat si in servicii de voluntariat, fiind membru al comisiei de examinare din cadrul Camerei de Industrie si Comert (IHK) München si Oberbayern.

“Astept cu nerabdare sa incep acest nou capitol al calatoriei mele culinare”, spune Executive Chef Nicolai Schleifer. “Sunt bucuros ca abilitatile mele vor fi folosite  intr-o astfel de locatie extraordinara si sunt incantat sa lucrez in cel mai mare hotel din Bucuresti impreuna cu o echipa puternica si experimentata”.

Unul dintre preparatele sale preferate este Beer Marinated Pork Tenderloin with Rye Spaetzle, beer pickled vegetables and mustard jus (Porc tenderloin marinat in bere, cu rye spaetzle, legume murate in bere si sos de mustar).  Pregatit cu carne de porc Mangaliza, acest fel de mancare satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

Situat in centrul orasului, Radisson Blu Hotel Bucharest se afla in mijlocul atractiilor principale ale capitalei. Hotelul include 487 de camere, de la camere standard sau  business pana la apartamente de 5 stele.

Apartamentele de 5 stele ofera spatiu generos de cazare si sunt dotate cu o chicineta, oferind conditii ideale pentru sejururi pe termen lung. De asemenea, piscina in aer liber si gradina spatioasa creeaza conditii excelente pentru relaxare in timpul verii.

Printre noutatiile aceste toamne, Radisson Blu Hotel Bucharest continua traditia organizarii evenimentului BLU AUTUMN FEST. Blu Autumn Fest evoca starea de spirit bavareza a evenimentului original Oktoberfest, prezentand mancaruri autentice si muzica live traditionala intr-un loc minunat – gradina in aer liber a Hotelului Radisson Blu.

Editia a IX-a va avea loc intre 18 si 23 septembrie (de luni pana sambata) incepand de la ora 18:00 pana la ora 23:00. Pretul este de 130 lei pe persoana si include taxa de intrare si bufet. O reducere de 10% este oferita pentru grupuri de peste 20 de persoane.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *