Vocea Romaniei, vineri si duminica, de la 20:30! Vocea Romaniei, vineri si duminica, de la 20:30!
Săptămâna viitoare, românii vor da sunetul mai tare de două ori pentru cea mai tare competiție a vocilor, Vocea României! Vineri, 8 septembrie, debutează... Vocea Romaniei, vineri si duminica, de la 20:30!

Săptămâna viitoare, românii vor da sunetul mai tare de două ori pentru cea mai tare competiție a vocilor, Vocea României! Vineri, 8 septembrie, debutează sezonul șapte al show-ului, însă și duminică, 10 septembrie, de la 20:30, doar vocea contează, numai la PRO TV!

Telespectatorii vor putea urmări primele două ediții de audiții pe nevăzute, vor trăi primele emoții ale competiției și se vor bucura de un spectacol fascinant alături de cei patru antrenori, Tudor, Smiley, Lori și Despot, de gazda emisiunii, Pavel Bartoș, dar și de concurenți cu voci uluitoare.

”Ei bine, septembrie pentru mine a fost tot timpul un început de drum. Dacă până nu demult a fost început de școală, acum este început de Vocea României. Abia îl aștept, mai ales că anul ăsta, în prima săptămână, la școala Vocea României mă duc și vineri, 8 septembrie, și duminică, 10 septembrie. M-am tuns, m-am pregătit, am făcut vocalize, îmi iau hainele cele mai bune și sunt gata de start! Sper ca doamna învățătoare să mă pună în prima bancă și să aprecieze ce am făcut peste vacanță.”, a spus Pavel Bartoș.

În săptămâna lansării celui de-al șaptelea sezon Vocea României, #doarvoceaconteaza vineri și duminică, de la 20:30!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.