Partener oficial al FIBA EUROBASKET 2017, Lidl îi așteaptă pe fani cu provocări surprinzătoare Partener oficial al FIBA EUROBASKET 2017, Lidl îi așteaptă pe fani cu provocări surprinzătoare
Lidl este partenerul oficial al Campionatului european de baschet, cea mai importantă competiție de profil de pe continent. Astfel, în perioada 1-7 septembrie, suporterii... Partener oficial al FIBA EUROBASKET 2017, Lidl îi așteaptă pe fani cu provocări surprinzătoare

Lidl este partenerul oficial al Campionatului european de baschet, cea mai importantă competiție de profil de pe continent. Astfel, în perioada 1-7 septembrie, suporterii care își vor susține favoriții din tribunele Sălii Polivalente din Cluj-Napoca se vor putea bucura și de o serie de provocări marca Lidl, în pauzele dintre meciuri.

Toamna debutează la Cluj cu FIBA EUROBASKET 2017, cea mai importantă competiție de baschet la nivel european a anului. România este, în premieră, una dintre gazdele meciurilor desfășurate în cadrul grupelor, alături de Turcia, Finlanda și Israel, fază care va reuni la start cele mai bune 24 de echipe masculine din Europa.

Competiția reprezintă o premieră și pentru Lidl, compania fiind pentru prima dată partener al unui turneu sportiv de baschet de talie europeană. Iar pentru că sportul nu este doar despre echipe, ci, în egală măsură și despre fani, Lidl le oferă celor prezenți o serie de activități și premii, pentru pauze la fel de palpitante ca și meciurile.

În pauzele dintre reprize, precum și în cele dintre meciuri, suporterii vor putea participa și la o serie de concursuri organizate de către retailer. Aceștia vor fi invitați să învârtă roata cu premii „Spin & Win” în aplicația dedicată, pentru a câștiga produse Lidl.

De asemenea, fanii baschetului vor putea păși pe teren pentru a-și exersa îndemânarea la concursul Shoot & Score. Pe durata meciului, vor fi aleși aleator 5 suporteri din tribună, care vor intra pe teren în pauza mare, alături de mascota FIBA, pentru a-și încerca norocul la coș. Fiecare va beneficia de 3 aruncări și va primi apoi un premiu special, în funcție de performanța obținută.

În plus, la etajul 1 al Sălii Polivalente, fanii își vor putea lua doza de dulce și energie, încercând gratuit produsele din gamele Freeway, Gelatelli, FinCarre și Alesto, de la Lidl.

Activitățile speciale pregătite de Lidl vor avea loc pe întreaga perioadă a campionatului FIBA EUROBASKET 2017 de la Cluj-Napoca. Fanii români își vor putea încuraja favoriții în cadrul meciurilor disputate de „Vulturi” cu selecționatele din grupa C – Spania, Cehia, Croația, Spania, Ungaria și Muntenegru – care debutează pe 1 septembrie. Programul integral al competiției poate fi consultat aici.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.