O vedeta cunoscuta vrea sa treaca in spatele camerei de filmat! O vedeta cunoscuta vrea sa treaca in spatele camerei de filmat!
Deniz Cakir, actrita care o interpreteaza pe frumoasa Meryem din serialul “In bataia inimii”, care va avea premiera la Kanal D luni, 4 septembrie,... O vedeta cunoscuta vrea sa treaca in spatele camerei de filmat!

Deniz Cakir, actrita care o interpreteaza pe frumoasa Meryem din serialul “In bataia inimii”, care va avea premiera la Kanal D luni, 4 septembrie, la ora 20:00, si va fi difuzat de luni pana vineri, este una dintre cele mai titrate din Turcia, interpretand magistral roluri cu greutate. In Romania,  aceasta este cunoscuta publicului din serialul cu acelasi nume, “Iffet” si din seria a treia din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, in care a jucat rolul Sultanei Sah.

Vedeta a dezvaluit ca are un respect enorm pentru oamenii din spatele camerei de luat vederi, cei care fac ca totul sa fie posibil, afirmand in acelasi timp ca isi doreste sa isi schimbe la un moment dat traiectoria profesionalala si sa imbratiseze profesia de regizor sau producator TV.

Vreau sa fac regie, productie, sa ma ocup de costume… Intotdeauna am apreciat eroii din spatele camerei de filmat. Noi, actorii, iesim in fata, insa cine ne <produce> pe noi si ne aduce in fata publicului? Cine ne face ceea ce suntem? Minunatul scenarist, producator, regizor, costumier sau make-up artist”, a afirmat vedeta.

Pe Deniz Cakir o veti putea urmari in serialul de la Kanal D, “In bataia inimii”, difuzat incepand din 4 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 20:00. Actrita interpreteaza rolul unei femei puternice, mama a doi copii care lupta pentru a readuce echilibrul in cuplu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.