La bere cu băieții! Unde? La bere cu băieții! Unde?
Că e seara de meci, că e cald în casă sau, pur și simplu, vrei să ieși cu gașca ta la o bere, întotdeauna... La bere cu băieții! Unde?

Că e seara de meci, că e cald în casă sau, pur și simplu, vrei să ieși cu gașca ta la o bere, întotdeauna întrebarea tuturor este: bine, frate… dar unde mergem? Totul se învârte în jurul acestei întrebări, iar nemulțumiri apar de fiecare dată. Acolo nu mergem că e scump, dincolo e prea aglomerat, acolo tv-ul e pus strâmb sau cine știe ce mai apare în capul fiecăruia.

Recent, nu mi-a venit să cred, când le-am propus amicilor să ieșim la o bere și le-am spus că St. Patrick Irish din Centrul Vechi este alegerea mea, iar ei acceptat fără să comenteze. Asta după ce testasem PUB-ul cu o săptămână înainte și ( pe lângă bere am degustat și desertul – VEZI foto!!!) mi s-a părut locul ideal pentru ieșeală la bere cu băieții.

Ce am găsit aici e simplu: un loc în care se socializează indiferent de momentul zilei servind o bere, masa, cafeaua, ceaiul sau avand parte de atmosferă cu muzică specifică și bauturile unui irish-pub.

Conceptul de la St. Patrick este atât social cât și cultural îmbinând spiritul de distracție cu cel de relaxare indiferent de clientelă, având atmosfera și meniul pentru toate gusturile, tradițional local cât și irlandez.

Prietenii de aici susțin că St. Patrick – Irish Pub și Restaurant de pe renumita stradă Smârdan din centrul vechi al Bucureștiului este singurul pub din România construit după adevăratul concept de Irish Pub, începând de la design până la servicii și atmosferă.

Noi am ales, bineînțeles, să gustăm câteva pint-uri cu Guinnes și să punem țara la cale. Am fost întrebați dacă vrem să încercăm și berea specială St. Patrick Local Beer și ne-am conformat. Ba chiar i-am dat și note bune spre foarte bune.

Și pentru că berea merge la fix cu un burger, am ales să tesăm specialitățile casei! Ne-au plăcut, iar dupa 3 ore de bere cu prietenii, ne-am decis să facem din St. Patrick o tradiție și să revenim aici cel puțin o dată pe lună. Sper să ne și ținem de cuvânt!

Trebuie să știți că până în 2011 St. Patrick era cunoscut pentru stilul de Pub Shop, salonul fiind situat la parter și având denumirea de St. Patrick The Street Hall.

Din 2011, mărind locația, aduce încă un stil – Dublin Victorian Pub în salonul din subsol, numit St. Patrick The Bridge.

În 2014, St Patrick a trecut la un alt nivel și a deschis un al treilea salon, St. Patrick Party Room – amenajat în stilul Brewery Pub.

Noi am decis că St.Patrick chiar este locul în care întotdeauna te vei simți bine cu prietenii tăi, având la dispoziție toate serviciile unui pub și restaurant autentic.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.