Jo, Feli si What’s Up se bat cu apa la Pro FM Jo, Feli si What’s Up se bat cu apa la Pro FM
Cand vine vorba de distractie, Jo, Feli si What’s Up sunt primii care spun prezent. Joi, 24 august, cei trei artisti Cat Music vor... Jo, Feli si What’s Up se bat cu apa la Pro FM

Cand vine vorba de distractie, Jo, Feli si What’s Up sunt primii care spun prezent. Joi, 24 august, cei trei artisti Cat Music vor urca pe scena si vor incinge atmosfera, in timp ce publicul cu chef de balaceala va da startul celei mai mari batai cu apa.

„Va astept sa cantam impreuna si sa luam parte la cea mai mare bataie cu apa din istorie, alaturi de Pro FM”, a spus Jo. Artista a fost completata imediat de Feli: „Abia astept sa ne vedem joi. Cine vine, sa faca din apa joaca, iar eu am sa fac din cearta arta”.

Pasionatii de distractie in aer liber si fanii artistilor sunt asteptati cu peste zece mii de baloane la ParkLake Shopping Center, incepand cu ora 18.00.

„Ne vom bate cu apa inainte, dupa, dar si in timpul concertului. O sa luam cate trei mii de baloane eu, Jo si Feli, iar o mie de baloane i le duc mamei acasa”, a spus What’s Up.

Cei trei artisti vor canta joi unele dintre cele mai apreciate hit-uri ale acestei veri: „La tine”, „Ma intreaba inima” si „Cearta arta”, care impreuna au adunat aproape 50 de milioane de vizualizari pe YouTube.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.