Echipa “Stirilor Kanal D” se mareste. Cine sunt noile vedete? Echipa “Stirilor Kanal D” se mareste. Cine sunt noile vedete?
Toamna incepe in forta la Kanal D, iar vedetelor postului li se alatura Diana Parvu si Anca Ciota, prezentatoarele rubricii “Meteo” din cadrul Stirilor.... Echipa “Stirilor Kanal D” se mareste. Cine sunt noile vedete?

Toamna incepe in forta la Kanal D, iar vedetelor postului li se alatura Diana Parvu si Anca Ciota, prezentatoarele rubricii “Meteo” din cadrul Stirilor. Cele doua tinere sunt cunoscute deja telespectatorilor, acestea facand parte de multi ani din echipa Kanal D, in calitate de reporteri.

Anca Ciota a debutat in televiziune la varsta de 22 ani si, de sapte ani face parte din echipa Kanal D, realizand reportaje si interviuri cu personalitati din tara si strainatate. Anca a prezentat si realizat rubrica de succes “Drumul spre celebritate” din cadrul show-ului “WOWBiz”.

Noua prezentatoare a rubricii “Meteo” va intra in casele telespectatorilor in fiecare zi, de luni pana vineri, cu cele mai importante informatii despre vreme.

Aceasta noua etapa din cariera mea este un vis implinit! Mi-am dorit enorm sa evoluez si sa imi demonstrez ca daca o iei de la zero, cu rabdare, munca si seriozitate, ajungi acolo unde iti propui. E o bucurie pentru mine faptul ca de luni pana vineri voi intra in casele oamenilor si le voi transmite noutatile despre vreme, intr-un mod cat mai natural. Sper ca si ei sa ma primeasca cu sufletul deschis si sa imi ierte emotiile, care, acum la inceput sunt uriase”, spune Anca Ciota.

Diana Parvu a avut primul contact cu lumea televiziunii la varsta de 23 de ani cand a debutat ca reporter in cadrul Stirilor Kanal D. A realizat pentru “Stirile Kanal D” materiale de exceptie cu personalitati indragite publicului roman.

Diana este realizatoarea si prezentatoarea rubricii “Codul fericirii”, difuzata in fiecare miercuri, in cadrul Stirilor Kanal D. Vedeta, pe care o veti putea urmari in fiecare weekend in cadrul Stirilor Kanal D cu cele mai noi date despre vreme,  se declara bucuroasa de aceasta noua etapa din cariera ei.

“Promit sa pun tara la cale cu <doamna vreme> si sa va aduc informatii care sa va faca ziua cat mai frumoasa. Sfatul meu este acela sa nu uitati sa pretuiti timpul indiferent de vreme!”, adauga Diana Parvu, pe care telespectatorii o vor putea urmari incepand din acest weekend la rubrica “Meteo” din cadrul Stirilor.

Tot de astazi, Stirile Kanal D transmit cele mai relevante informatii de pe agenda publica dintr-un studio nou-nout, conceput la cele mai inalte standarde tehnice, in acord cu cele mai proaspete trenduri in televiziune.

Pe o suprafata de 200 de mp, cu un perete video de 50 mp, cu tehnologie LED si un pachet grafic complex si dinamic, stirile Kanal D devin un adevarat spectacol al informatiei si o experienta vizuala completa pentru telespectatorii de pretutindeni.

Kanal D continua sa ofere publicului cele mai importante informatii, focusul stirilor ramanand pe actualitatea cu impact major in viata cetateanului. Domenii sensibile precum educatia, sanatatea, economia vor fi pe agenda echipei Stirilor Kanal D.

In acelasi timp, nu va fi neglijata nevoia de relaxare a romanilor, telespectatorii fiind conectati prin intermediul stirilor Kanal D la informatii utile din domenii precum nutritie, sport, life & style.

Vor exista in structura stirilor si dezbateri atunci cand pe agenda publica vor fi subiecte fierbinti, ce afecteaza o categorie importanta a populatiei.

„Evoluam datorita telespectatorilor nostri si pentru ei.  La 10 ani de la lansarea Kanal D, am ajuns pe locul 2 in topul televiziunilor din Romania, prin munca sustinuta, creativitate, investitii permanente in continut si tehnologie si atentie la nevoile publicului.  Acum ne-am propus sa mai facem un pas important si sa le oferim celor care urmaresc zi de zi Stirile Kanal D o experienta vizuala performanta, moderna, adaptata unui continut tot mai complex”, a spus Haluk Kurcer, presedintele Kanal D.

Simona Patruleasa (de luni pana vineri, de la 19:00), Silvia Ionita (de luni pana vineri, de la 12:00), Ilinca Obadescu (in fiecare sambata si duminica de la 12:00) si Christian Sabbagh (sambata si duminica, de la 19:00) vor transmite romanilor, dincolo de informatie si emotie, valorile care au consolidat, in cei 10 ani de existenta, spiritul Kanal D: profesionalismul, obiectivitatea, buna-credinta, continutul nealiniat politic si implicarea constanta in viata comunitatii si prin intermediul campaniilor sociale si al cazurilor semnalate in cadrul programelor statiei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.