“Visuri la cheie” revine cu renovări spectaculoase și locuințe construite de la zero “Visuri la cheie” revine cu renovări spectaculoase și locuințe construite de la zero
Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi sunt pregătiți să spună în această toamnă: renovarea începe acum! și să schimbe destinele unor... “Visuri la cheie” revine cu renovări spectaculoase și locuințe construite de la zero

Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi sunt pregătiți să spună în această toamnă: renovarea începe acum! și să schimbe destinele unor oameni greu încercați de viață.

13 familii vor primi vizita echipei emisiunii, vor avea parte de foarte multe surprize, vor merge în vacanțe de neuitat și, mai presus de toate, se vor bucura de îndeplinirea celei mai mari dorințe, aceea de a avea o casă nouă, complet renovată și utilată.

Sezonul patru Visuri la cheie vine cu renovări spectaculoase, locuințe construite de la zero, foarte multă emoție, povești incredibile, zâmbete și visuri împlinite.

Despre noul sezon Visuri la cheie, Dragoș Bucur a spus: Visuri la cheie este una dintre acele emisiuni care aduce bucurie și emoție la televizor. În acest proiect, partea frumoasă e aceea că totul este viu. Avem un plan general, dar lucrurile se schimbă și apar în funcție de familii și necesități! Din toamnă vom face cunoștință cu 13 familii,  cu oameni deosebiți și poveștile lor de viață impresionante. Fiecare caz este emoționant, iar telespectatorii vor lua parte nu doar la transformarea radicală a unor case, ci la schimbarea unor destine! Eu, Adela, Alina și Omid vom aduce bucurie în sufletele acestor oameni și emoție în casele tuturor românilor.”.

Dragoș Bucur și echipa sa pregătesc un sezon Visuri la cheie memorabil, cu transformări uluitoare și foarte multă emoție.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.