Sirile Kanal D emit dintr-un platou nou Sirile Kanal D emit dintr-un platou nou
Simona Patruleasa: „Am emotii si sunt incantata ca le putem oferi telespectatorilor nostri o experienta extraordinara”. Incepand de astazi, de la 19:00, Stirile Kanal... Sirile Kanal D emit dintr-un platou nou

Simona Patruleasa: „Am emotii si sunt incantata ca le putem oferi telespectatorilor nostri o experienta extraordinara”.

Incepand de astazi, de la 19:00, Stirile Kanal D vor transmite cele mai relevante informatii de pe agenda publica dintr-un studio nou-nout, conceput la cele mai inalte standarde tehnice, in acord cu cele mai proaspete trenduri in televiziune.

Pe o suprafata de 200 de mp, cu un perete video de 50 mp, cu tehnologie LED si un pachet grafic complex si dinamic, stirile Kanal D devin un adevarat spectacol al informatiei si o experienta vizuala completa pentru telespectatorii de pretutindeni!

Cum arata noul platou, dar si o serie de surprize legate de continutul stirilor veti afla urmarind astazi, de la ora 19:00, Stirile Kanal D!

„Din aceasta seara voi prezenta stirile dintr-un studio pe care abia astept sa il descopere si cei care ne privesc zi de zi, din fata micilor ecrane. Am emotii si sunt incantata ca putem sa le oferim telespectatorilor nostri o experienta extraordinara. Am asistat, din culise, la construirea noului platou, l-am vazut intr-o prima faza doar imbracat in tencuiala J, cu muncitorii forfotind de colo-colo. Apoi, am vazut etapele ridicarii lui si sunt uimita de rezultatul final. Arata exceptional! ”

Simona Patruleasa, prezentatoarea principalului grupaj informativ al zilei, de luni pana vineri, de la 19:00

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.