Orbis deschide primul hotel ibis Styles din București Orbis deschide primul hotel ibis Styles din București
Orbis Hotel Group, partener strategic în Europa de Est al AccorHotels – lider mondial în domeniul turismului și al stilului de viață – își... Orbis deschide primul hotel ibis Styles din București

Orbis Hotel Group, partener strategic în Europa de Est al AccorHotels – lider mondial în domeniul turismului și al stilului de viață – își continuă dezvoltarea în regiune într-un ritm rapid. Grupul își extinde rețeaua de hoteluri prin semnarea unui contract de management pentru un hotel ibis Styles în București cu partenerul și investitorul local, Construcții Erbașu S.A..

“Orbis este cel mai mare grup hotelier din Europa de Est și țintim poziția de lider și în România, una dintre cele mai dinamice piețe din regiune. România oferă o perspectivă excelentă pentru hoteluri cu branduri internaționale atât în capitală, cât și în țară, cu un sprijin regional puternic din partea Orbis. Sosirea ibis Styles la București, o marcă internatională cunoscută și recunoscută, care oferă inovație și o nouă experientă hotelieră, confirmă dinamismul strategiei noastre de dezvoltare în România”, a declarat Gilles Clavie, președinte și CEO al Orbis Hotel Group.

Clădirea existentă, situată în imediata vecinătate a cartierului de afaceri din București, se va alătura rețelei ibis Styles la mijlocul anului 2018, după renovarea completă. Hotelul va dispune de 96 camere, un restaurant, un bar, precum și o sală de conferințe.

Ibis Styles, marca economică a AccorHotels, oferă un design și o atmosferă unice, un serviciu relaxat, prietenos și primitor, unde oaspeții pot simți convivialitatea și specificul local al orașului. Creativitatea și umorul de calitate sunt semnele distinctive ale acestor hoteluri confortabile, de designer, ce formează o rețea de aproape 400 de proprietăti în întreaga lume.

Suntem încântați să punem, împreună cu Orbis/AccorHotels, bazele primului proiect ibis Styles din București și sperăm că va avea un mare succes” – a comentat Cristian Romeo Erbașu, director general al Construcții Erbașu S.A..

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.