DIVAN anunta deschiderea unui nou restaurant in Bucuresti DIVAN anunta deschiderea unui nou restaurant in Bucuresti
Pentru cei care vad in fiecare preparat degustat punctul de plecare intr-o calatorie culinara in Turcia, DIVAN anunta deschiderea unui nou restaurant in Bucuresti,... DIVAN anunta deschiderea unui nou restaurant in Bucuresti

Pentru cei care vad in fiecare preparat degustat punctul de plecare intr-o calatorie culinara in Turcia, DIVAN anunta deschiderea unui nou restaurant in Bucuresti, pe Barbu Vacarescu 241A si relansarea din toamna a restaurantului Divan Floreasca sub o infatisare cu totul si cu totul noua.

Restaurantele DIVAN ii invita pe oaspeti sa se lase purtati intr-o calatorie culinara plina de preparate delicioase, retete autentice si aromele aduse direct din Turcia.

Meniurile traditionale reinterpretate sunt elementul distinctiv al lantului de restaurante Divan Brands. In momentul de fata, cei de la Divan sunt prezenti in urmatoarele locatii: Divan Barbu Vacarescu, Divan Express Extra, Divan Express si Meze Traverna (restaurant cu specific grecesc), urmand ca din toamna anului 2017 sa redeschida si Divan Floreasca.

La Divan Barbu Vacarescu, aromele mirodeniilor si ale delicioaselor bucate te poarta intr-o poveste despre amestecuri savuroase, arome, muzica, dans, sultani si cadane.

Aici trebuie sa calci pe covorul fermecat, iar orice calatorie de o mie de mile incepe cu un pas si cu o narghilea pe masura.

Cei de la Divan Express au reproiectat fiecare produs in parte, au copt propriile lipii, au ales furnizori locali și organici, au creat propriile sosuri si folosesc ingrediente premium pe care nu le veti mai gasi in alta parte.

Daca vorbim de MEZE Taverna, aici se imbina perfect mancaruri savuroase preparate minutios dupa tipicul bucatariei elene, un design ce reinterpreteaza intr-o nota creativa elemente de decor traditionale si atmosfera calda si primitoare atat de specifica Greciei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.