La Familia se alătură grupului Global Records și face super show la UNTOLD La Familia se alătură grupului Global Records și face super show la UNTOLD
La Familia a urcat pe scena de la UNTOLD Festival pentru prima dată de când trupa s-a reunit. Hituri precum “Probleme de familie”, dar... La Familia se alătură grupului Global Records și face super show la UNTOLD

La Familia a urcat pe scena de la UNTOLD Festival pentru prima dată de când trupa s-a reunit. Hituri precum “Probleme de familie”, dar și piese de pe noul album au bucurat fanii veniți să îi vadă pe artiștii lor preferați la unul dintre cele mai mari evenimente din România, Best Major European Festival – UNTOLD.

“Recunosc, am avut amândoi emoții înainte de a urca pe scena de la Untold. Dar când am văzut marea aia de oameni care striga La Familia, sutele de telefoane aprinse atunci când am cântat ‘Probleme de familie’, pe cei din primul rând care stiau toate versurile, uneori mai bine decât mine, steagurile tricolore ridicate ân aer la ‘American Dream” am răsuflat ușurat, m-am simțit ca acasă, deși eram la 500 de km de ea. Aț fi ipocrit să spun că La Familia a făcut un show tare, mai degrabă spun că La Familia și toti cei care au simțit ca noi și au fost alături de noi în seara aia au făcut un show tare”, a spus Puya.

“A fost seara în care Balta Albă a fost pe scenă, adică noi și Macanache, iar Clujul a fost la înălțime. Deși era să îmi rup piciorul, am fost cel mai fericit și am căutat să fiu la înălțimea publicului”, a mai spus Sisu.

Pe lângă momentele unice trăite pe scenă, Puya a avut ocazia și să îl întâlnească personal pe unul dintre rapperi pe care îi admira, copil fiind: Jeru The Damaja.

“Unul dintre artiștii pe care îi pandeam când eram puști să îl vad la 2 noaptea la YO MTV RAPS cu mâna pe butonul rec de la telecomanda video-ului Jeru The Damaja a făcut warm up-ul înainte de intrarea noastra. Când a terminat, l-am oprit și i-am zis: ‘Salut! Te știu din anii 90 de la MTV RAPS, eu sunt puștiul ăla din cealaltă parte a televizorului’. A râs si mi-a strâns mâna’, a mai adăugat Puya.

La 11 ani de la lansarea ultimului album lansat sub titulatura „La Familia”, trupa bucureșteană de hip-hop vine cu noul album “Codul bunelor maniere”.

„La Familia” s-a format ca trupă în 1996. Cei doi membri  Dragoș „Puya” Gărdescu și Tudor Sișu, au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudine și stilul lor original de a face muzică.

Albume ca „Nicăieri nu-i ca acasă”, „Bine ai venit în paradis” sau „Familiarizează-te” le-au adus aprecierea fanilor și criticilor de gen, „La Familia” devenind un punct de referință în Hip-Hop-ul românesc.

De curând, La Familia a lansat single-ul “Portret de politician” featuring Rashid, împreună cu videoclip oficial, piesă inclusă pe albumul “Codul bunelor maniere”.

La 20 de ani de la apariția oficială a trupei, odată cu lansarea primului album în anul 1997, “Băieți de cartier”, La Familia se alătură grupului Global Records.

După vestea că Sișu și Puya vor cânta din nou împreună, cei doi anunță noua colaborare cu Global Records pe partea de management, imagine și booking.

Global Records, casă de discuri și agenție de influencers, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.