Flori pentru Măriile din viața ta, de la Floria.ro! Flori pentru Măriile din viața ta, de la Floria.ro!
Data de 15 august este marcată de celebrarea Sfintei Maria, cea mai importantă sărbătoare a verii. Derivatele numelui „Maria” sunt printre cele mai răspândite... Flori pentru Măriile din viața ta, de la Floria.ro!

Data de 15 august este marcată de celebrarea Sfintei Maria, cea mai importantă sărbătoare a verii. Derivatele numelui „Maria” sunt printre cele mai răspândite nume din România, în special în rândul femeilor. Aproximativ 2 milioane de persoane își sărbătoresc onomastica la această dată.

Pentru a uimi și a aduce bucurie celor ce poartă numele Maria, Floria a creat o colecție dedicată acestei zile. Colecția cuprinde buchete și aranjamente diafane, în culori solare precum galben, oranj, roz sau roșu, create cu un design delicat, dar în același timp plin de exuberanță și bucurie.

Trandafirii, atracția centrală a colecției

Vedeta colecției speciale pentru Sfânta Maria de pe Floria.ro este și în acest an trandafirul. În nuanțe vii de roșu, roz, portocaliu și galben, trandafirii transmit afecțiune și apreciere, îndreptată spre cei cărora le sunt destinați.

Deși în general au o tentă clasică, modul în care sunt asezonați în cadrul colecției inspiră multă energie, vitalitate și nonconformism. Culorile închise, roșu și grena, denotă eleganță și tandrețe, în timp ce variațiunile de roz și portocaliu duc cu gândul la tinerețe și la distracție.

Culori vibrante care transmit emoții puternice

Design-ul predominant al colecției combină trandafirii cu flori în nuanțe apropiate, precum crinii sau orhideele, pentru a se menține armonia coloristică. Paleta de culori a colecției este variată, aceasta conținând și asocieri contrastante de grena cu alb sau portocaliu cu verde.

O parte dintre buchete sunt completate de plante cu inflorescența verde, pentru a se respecta culoarea specifică acestui an, greenery. De asemenea, minirosele în nuanțe pastelate roz și galben întregesc perfect aranjamentele.

Buchetele și aranjamentele din această colecție sunt confecționate astfel încât să reprezinte un gest plin de admirație și bun gust, indiferent de vârstă sau de tipul de relație cu sărbătoriții zilei. Întreaga selecție pentru Sfânta Maria din colecția Floria.ro este disponibilă pe https://floria.ro/flori-sfanta-maria/ și poate fi livrată în toată țara, în două ore de la finalizarea comenzii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.