Colectia Meli Melo FW17 “L’ HISTOIRE”, în magazine! Colectia Meli Melo FW17 “L’ HISTOIRE”, în magazine!
Colectia Meli Melo FW17 “L’ HISTOIRE” este creata asemeni unei povesti de sezon, care cuprinde frumusetea blanda a culorilor de toamna si stralucirea rece... Colectia Meli Melo FW17 “L’ HISTOIRE”, în magazine!

Colectia Meli Melo FW17 “L’ HISTOIRE” este creata asemeni unei povesti de sezon, care cuprinde frumusetea blanda a culorilor de toamna si stralucirea rece a zilelor de noiembrie intr-un concept declinat in patru etape consecutive, asemeni paginilor dintr-o carte.

Pastelurile, nuantele de roz prafuit si rosu Burgundia, asociate cu tonuri si texturi gri molatice, pietrele translucide, catifeaua brodata, lanturile lungi aurii ce aluneca pe satinuri imprimate si matasuri florale punctate prin cascade de tulle, anunta o incursiune intr-un taram de visare, feminitate, de redescoperire cu delicatete a viselor si pasiunilor latente.

Meli Melo Paris Collection FW17 “L’HISTOIRE” cuprinde generos patru tablouri vibrante, ce se vor dezvalui treptat in magazine, astfel:

–  august – Un début d’HISTOIRE

–  septembrie – HISTOIRE d’Orient

– octombrie – Fleurs d’HISTOIRE

– noiembrie – Le Chateau

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent deținând un total de 44 de magazine, dintre care 1 magazin exclusive, 1 magazin tip outlet, 1 magazin în Chisinau (Republica Moldova) și 2 magazine în Sofia (Bulgaria).

Categoriile de produse care se găsesc în magazinele Meli Melo – Paris se adresează atât micuțelor domnișoare, dar și femeilor cu un stil vestimentar perfect conturat, independente, în căutare de accesorii, tendințe, noutăți în materie de modă.

Produsele disponibile: cercei, coliere, brățări, eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de păr, dar și incălțăminte si piese vestimentare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.