Părinți la Școală – cursuri gratuite de tehnologie pentru părinți și bunici în magazinele Orange smart shop Părinți la Școală – cursuri gratuite de tehnologie pentru părinți și bunici în magazinele Orange smart shop
În luna august, Orange deschide înscrierile pentru Părinți la Școală, cursurile de tehnologie pentru părinți și bunici ce se vor desfășura în Orange smart... Părinți la Școală – cursuri gratuite de tehnologie pentru părinți și bunici în magazinele Orange smart shop

În luna august, Orange deschide înscrierile pentru Părinți la Școală, cursurile de tehnologie pentru părinți și bunici ce se vor desfășura în Orange smart shop în perioada 22-30 august. Cursurile sunt parte a campaniei Tech a Break, prin care  magazinele Orange smart shop devinhub de comunicare și învățare pentru întreaga comunitate.

Pe site-ul campaniei Tech a Break, copiii își pot înscrie părinții sau rudele interesate de a afla cum pot folosi smartphone-ul pentru a fi mai aproape de cei dragi. De asemenea, înscrierile sunt deschise și în Orange smart shop-urile participante.

Cursurile Părinți la Școală îi învață pe adulții care vor sa descopere mediul digital cum să folosească serviciile de internet pe smartphone și cum să monitorizeze costurile, care sunt cele mai interesante aplicații pentru nevoile și hobby-urile lor, sau cum pot fi mai aproape de cei dragi prin sunet, fotografie și video.

În plus, cei care recomandă cursul părinților, bunicilor sau chiar vecinilor se vor bucura de vouchere în valoare de 10 euro pentru achiziționarea de telefoane din magazin, valabile timp de 2 săptămâni.

Programul cursurilor este următorul:

§  22 august, 18:00-20:00: București Europe House

§  23 august, 18:00-20:00: Timișoara, Galați

§  24 august, 18:00-20:00: Constanța

§  26 august, 11:00-13:00: București Băneasa, Cluj-Napoca, Iași, Oradea

§  30 august, 18:00-20:00: Arad, Bacău, Târgu Mureș, Pitești

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.