Debarcaderul Verde = concerte pe malul apei, seri de filme, plimbari cu barca pe Dambovita – Galerie FOTO Debarcaderul Verde = concerte pe malul apei, seri de filme, plimbari cu barca pe Dambovita – Galerie FOTO
La finalul saptamanii trecute, am asistat la o lansare inedita a celor de la Strongbow, care, impreuna cu partenerii sai (Dambovita Smart River), au dezvaluit publicului... Debarcaderul Verde = concerte pe malul apei, seri de filme, plimbari cu barca pe Dambovita – Galerie FOTO

La finalul saptamanii trecute, am asistat la o lansare inedita a celor de la Strongbow, care, impreuna cu partenerii sai (Dambovita Smart River), au dezvaluit publicului un nou loc neconventional de socializare: Debarcaderul Verde. Vorbim de  o instalatie inverzita in mod natural care consta intr-un debarcader umbros, un ponton plutitor verde, o mini livada de meri plutitori si o insula din plante naturale.

#DebarcaderulVerde devine astfel un spatiu alternativ in care bucurestenii pot viziona concerte pe malul apei, pot participa la seri de filme, se pot plimba cu barca pe Dambovita sau pur si simplu isi pot da intalniri cu prietenii.

Programul de activitati organizate de #debarcaderulverde va fi comunicat pe https://www.facebook.com/strongbow.RO/. Potrivit organizatorilor, #debarcaderulverde ofera acces liber in cadrul actiunilor mentionate mai sus  si este pet friendly.

Printre personalitatile prezente la evenimentul de lansare s-au numarat Ada Condeescu, Tudor Giurgiu, Ivan Pataichin, Amalia Enache,  Andreea Vasile, Diana Dumitrescu, Mihaela Glavan, Maurice Munteanu, Carmen Secareanu, Dragos Varsandan, Ioana Ciocan etc.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.