Cum arată noul meniu al restaurantului NUBA – GALERIE Foto Cum arată noul meniu al restaurantului NUBA – GALERIE Foto
Zilele trecute am dat o fugă până pe malul lacului Herăstrău pentru a lua parte la o cină organizată de Nuba #summervibes împreună cu ‘Alist Magazine. Odată... Cum arată noul meniu al restaurantului NUBA – GALERIE Foto

Zilele trecute am dat o fugă până pe malul lacului Herăstrău pentru a lua parte la o cină organizată de Nuba #summervibes împreună cu ‘Alist Magazine. Odată ce ne-am așezat la masă au și început să “curgă” bunătățile preparate de chefii localului cu ocazia lansării noul meniu al restaurantului.

Am aflat de la ei că noile preparate gustate se vor alătura colecției de rețete culinare, deja, cunoscute și îndragite de către clienții restaurantului. Altfel spus, pe lânga deliciile pregătite de Chef Cătălin Petrescu, meniul include și unele dintre cele mai apreciate deserturi din București realizate de Pastry Chef Rareș Cristian Dinu.

Pentru a le oferi clienților săi experiența unui spectacol de arome, noua variantă de meniu e mai bogată în rețete apetisante, mai îndrăzneață în savoare și, aș putea spune, irezistibilă! În plus, experiența asian-fusion cu influențe peruane garantează că Nuba #summervibes se află pe lista locurilor cu preparate fine dining din București care ne-a cucerit și pe noi.

Odată ce am trecut la bunătăți vă putem spune că am degustat în premieră noul meniu din a cărui componență amintim preparate precum: spicy fish mini-tacos, truffle takoyaki, Mongolian beef, foie gras donburi, dar și ohio miso glazed.

Nu aveam cum să uităm de cele 3 feluri de desert: chocolate tree trunk cu truffle mousse, cheese cake cu mango și papaya, sudachi trifle and orange panna cotta.

Sperăm ca pozele să reflecte, deopotrivă, realitatea din farfurie și să vă convingă să dați și voi o fugă pentru a testa noul meniu Nuba.

A fost o seară cu prietenii pe malul lacului Herăstrău, iar pe lângă preparatele delicioase, am răsfoit împreună și noua revistă ‘Alist Magazine by Andreea Esca, partener oficial al acestei experiențe culinare inedite ce a avut loc în Nordul capitalei.

Pentru decorul de poveste, aprecierile merg către Florăria Iris și echipa sa de profesioniști.  #AppreciateTheCrowd.

Trebuie să știți că grupul NUBA, format din Nuba Cafe, Nuba Winter și Nuba Summervibes, plănuiește noi lansări de locații pentru sfârșitul acestui an, dar și deschiderea NUBA Mamaia ce va deveni cu siguranță atracția principală de la malul mării în vara anului 2018.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.