360Advertising vrea să iasă din tipare: “întâlnirile cu clienții au loc și la 12:00 noaptea!” 360Advertising vrea să iasă din tipare: “întâlnirile cu clienții au loc și la 12:00 noaptea!”
360Advertising este o agenție de publicitate din București specializată în digital & online marketing, care a decis să se adapteze ritmului de viață din... 360Advertising vrea să iasă din tipare: “întâlnirile cu clienții au loc și la 12:00 noaptea!”

360Advertising este o agenție de publicitate din București specializată în digital & online marketing, care a decis să se adapteze ritmului de viață din ce în ce mai aglomerat al clienților.

Laurențiu Oprea și Georgiana Chelu, fondatorii 360Advertising susțin că au luat această decizie după ce au identificat o creștere accentuată în ultimul an a interesului angajaților pentru antreprenoriat și afaceri, dar care, din cauza programului încărcat de la birou, nu pot derula și activități antreprenoriale în paralel cu job-ul.

Fondatorii agenției susțin că un motiv suplimentar al modificării programului obișnuit este susținerea directă a antreprenorilor în devenire care au suficient de multe idei și proiecte inovatoare pentru care însă nu găsesc suficiente resurse de timp pentru a le dezvolta și pentru a le implementa până la capăt.

Membrii agenției stabilesc întâlniri în special în intervalul 18:00 – 00:00 cu oameni care fie au un job în timpul zilei și își doresc să dezvolte un proiect antreprenorial în paralel sau cu persoane care decid să se ocupe de proiectele personale în timpul zilei și doresc să dezvolte și alte proiecte în timpul rămas.

„Majoritatea celor cu care ne-am întâlnit lucrează în corporații și ne propun să stabilim întâlnirile după ora 18:00. Chiar și cei care aveau un business și voiau să dezvolte încă unul preferă să ne întâlnim seara, pentru că în timpul zilei sunt ocupați cu administrarea business-ului actual. Așa ne-a venit ideea să extindem programul de întâlniri al agenției și să oferim clienților noștri posibilitatea de a lucra cu noi și în intervalul 18:00 – 00:00. Asta presupune alocarea de resurse suplimentare pentru proiectele clienților noștri, păstrând însă fee-urile agenției la un nivel competitiv în raport cu piața serviciilor similare ”, a declarat Laurențiu Oprea, Managing Partner 360 Advertising.

“Credem că România are nevoie de cât mai mulți antreprenori iar scopul nostru este să sprijinim dezvoltarea acestei zone. Pentru că la un moment dat și noi am fost în locul lor, vrem să îi ajutăm pe cei care lucrează de la 9 la 18 și vor să își dezvolte un business propriu în paralel cu job-ul”, a afirmat Georgiana Chelu, Managing Partner 360 Advertising.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.