Pegas dublează reducerea pentru achiziționarea unei biciclete oferită de Primăria Capitalei Pegas dublează reducerea pentru achiziționarea unei biciclete oferită de Primăria Capitalei
Pentru a veni în întâmpinarea bucureștenilor care au luat cu asalt Primăria Capitalei pentru a beneficia de voucherul de reducere de 500 lei, Atelierele... Pegas dublează reducerea pentru achiziționarea unei biciclete oferită de Primăria Capitalei

Pentru a veni în întâmpinarea bucureștenilor care au luat cu asalt Primăria Capitalei pentru a beneficia de voucherul de reducere de 500 lei, Atelierele Pegas au în desfășurare o campanie de reducere de preț astfel încât câți mai mulți iubitori ai mersului pe bicicletă să beneficieze de discount.

Pentru cei care vor să-și achiziționeze o bicicletă nouă, Pegas oferă mai multe variante de discount

Prima însumează un discount de 500 lei  în plus celor care au deja voucher achiziționat de la Primăria Capitalei, doar la bicicletele ce depășesc 1498 lei. A doua variantă este un discount de 200 lei pe lângă voucherul oferit de primărie la toate modelele noastre de biciclete peste 699 lei .

A treia variantă de discount pregătită de Pegas este un cod de reducere de 500 lei chiar dacă nu ai voucher oferit de primărie pentru toate bicicletele care depășesc 1498 lei sau un cod de reducere de 200 lei, tot pentru cei fără voucher validat de Primăria Capitalei, pentru orice bicicletă din stocul nostru care valorează peste 699 lei.

Trăim într-o capitală sufocată de mașini, așadar ne dorim ca orașul să devină mai verde. Salutăm decizia Primăriei Capitalei de a facilita bucureștenilor un discount pentru achiziționarea de biciclete, dar totodată subliniem și importanța creării de infrastructură pentru bicicliștii bucureșteni.

De aceea, ne alăturăm demersului primăriei cu un discount suplimentar în speranța că un număr mai mare de bicicliști bucureșteni vor putea convinge municipalitatea de prioritizarea proiectelor privind pistele de bicicletă,” explică Andrei Botescu, co-fondator Atelierele Pegas, campania pe care o desfășurăm în prezent.

Povestea Pegas a început cu un cadru de bicicletă construit într-o fabrică de armament, la Zărnești. Designul era inspirat de muscle bike-urile americane și britanice, care la rândul lor imitau stilul unei motociclete chopper. Silueta Pegasului, cu șa lungă și coarne, a fost pentru mii de copii din România comunistă definiția cuvântului „bicicletă”, devenind mai târziu un obiect cult.

După ’89 Pegas a dispărut. 20 de ani mai târziu, un proiect independent a readus marca Pegas și vechea bicicletă, într-o nouă formă, încercând să ne aliniem tuturor cerințelor pieței locale, dar și trendurilor internaționale, prezentând acum biciclete și vehicule pentru întreaga familie și pentru toate gusturile.

Colecția completă a Atelierelor Pegas se găsește atât online, pe www.bicicletepegas.ro, cât și în magazinele noastre: Strada 1 și 2, MTB, Fatbike, Șoim, Clasic, Cutezător, Magistral, Practic, Drumeț, Strada Mini, Pegas Mezin, Hoinar, Pegas Practic (bicicletele pliabile), precum și gama de e-Pegas, electrice – Pegas Suprem Dinamic și Pegas Practic dinamic, dar și brandul Scandal care cuprinde trotineta electrică și longboardul electric.

Achizițiile de biciclete se pot face atât online, pe www.bicicletapegas.ro, secțiunea Campanie Bicicliști Pegas în București sau la unul dintre cele două magazine ale noastre – Pegas Promenada – Calea Floreasca 246B sau Pegas Lascar – Vasile Lascar 144.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.