Brico Depôt lansează un nou catalog Brico Depôt lansează un nou catalog
Cum ne apropiem cu pași repezi spre finalul verii și deși gândul ne zboară încă spre vacanță, proiectele pentru amenajările interioare nu trebuie să... Brico Depôt lansează un nou catalog

Cum ne apropiem cu pași repezi spre finalul verii și deși gândul ne zboară încă spre vacanță, proiectele pentru amenajările interioare nu trebuie să intre “on hold”. Poți să redescoperi plăcerea de a decora cu produsele din noul catalog Brico Depôt,  care aduc în prim-plan prețuri mici și soluții inovatoare pentru planurile tale: materiale de construcții, echipamente de încălzire, mobilier de baie.

Disponibil începând cu 29 iulie, în noul catalog Brico Depôt descoperi centrala pe gaz cu condensare Ciao Green CSI 25 KW. Dotată cu display digital, protecție anti-îngheț pentru iernile grele și mai ales, cu sistem autoreglare ambientală, centrala este perfectă pentru cei care își doresc mai mult confort acasă.

Folosește Placa Gips Carton NIDA 9.5 mm indiferent dacă te pregătești să renovezi sau să pornești un proiect nou. Împreună cu vata de rocă GEO, placa gips carton poate izola complet fonic o cameră sau poate face din spațiul amenajat un loc extrem de intim.

Finalizează proiectul în timp util și bucură-te de prețuri avantajoase, pentru orice buget.

Creează cel mai bun mix cu betoniera de 155 L, cu o putere de 1000 W și coroană de fontă, în care ai adăugat un ciment de calitate: Cemron sau Multibat.

Montează acoperișul cu țigla metalică Superco și folosește cu încredere Polistirenul EPS 70 ignifugat, care are o conductivitate termică de 0,039 W/MK și căminul tău va beneficia de durabilitate, izolare perfectă și rezistență în timp.

Totodată, pentru amenajări interioare care imprimă o atmosferă călduroasă și primitoare găsești în această perioadă în magazinele Brico Depôt o gamă variată de parchet din diferite esențe de lemn. Completează decorul cu faianța Larisa sau Troya și gresie coordonată și îmbini armonios stilul vintage cu cel modern.

Recomandarea specialiștilor pentru băi cu personalitate: mobilierul Imandra, soluția complet modulară, disponibil în culori și dimensiuni variate, care reorganizează optim configurația chiar și a celor mai mici spații.

Și nu uita, descoperă noul catalog Brico Depôt și în varianta online pe site-ul www.bricodepot.ro sau descărcând aplicația BRICODEPOT.

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine în 10 țări din Europa.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.