Biletele pentru evenimentul “Le Dîner en Blanc!” au fost puse în vanzare Biletele pentru evenimentul “Le Dîner en Blanc!” au fost puse în vanzare
In aceste zile puteti achizitiona, deja, biletele pentru cel mai mare picnic bon-vivant din lume, Le Dîner en Blanc! Organizatorii sustin ca, incepand de... Biletele pentru evenimentul “Le Dîner en Blanc!” au fost puse în vanzare

In aceste zile puteti achizitiona, deja, biletele pentru cel mai mare picnic bon-vivant din lume, Le Dîner en Blanc!

Organizatorii sustin ca, incepand de ieri, 26 iulie, doritorii isi vor putea achizitiona bilete la cel mai mare picnic bon-vivant, ce va avea loc pe 24 august, intr-o zona STRICT SECRETA din Bucuresti.

Biletele vor fi disponibile la doua categorii de pret, 175 de lei / persoana (acces general ) si 375 de lei / persoana (acces general + food & drinks).

Acestea se pot achizitiona online: https://www.livetickets.ro/diner-en-blanc-bucharest.

Detalii bilete Dîner en Blanc – Bucharest

Le Dîner en Blanc – Bucharest | ACCES GENERAL

Acest bilet iti va permite sa patrunzi in lumea bon-vivant a premierei Diner en Blanc in Bucuresti.

Diner en Blanc este cel mai mare picnic public din lume, iar tu vei fi parte din el! De aceea, tu va trebui sa iti aduci toate cele necesare: o masa pliabila, doua scaune, accesorii pentru masa (vesela, tacamuri – NU DIN PLASTIC, servete de masa albe, cos de picnic acoperit cu o panza alba; o masa completa pentru doua persoane + o sticla de vin/sampanie – Berea si bauturile spirtoase nu sunt acceptate.

Le Dîner en Blanc – Bucharest | ACCES GENERAL + FOOD & DRINKS

Imbraca-te in alb, fii original (dar respectand dress code-ul Diner en Blanc) si vino la cel mai mare picnic din lume! Acolo vei fi asteptat de tot ce ai nevoie: masa, scaune, vesela, food & drinks (doua sticle de vin + doua sticle de apa, pentru doua persoane).

NOTA: Obligativitate minim 2 persoane la achizitionarea biletelor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.