Beauty One lansează în România HIFU FaceLift PRO Beauty One lansează în România HIFU FaceLift PRO
Beauty One, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și aparate profesionale de beauty-care din România, lansează HIFU FaceLift PRO, ultima inovație în... Beauty One lansează în România HIFU FaceLift PRO

Beauty One, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și aparate profesionale de beauty-care din România, lansează HIFU FaceLift PRO, ultima inovație în domeniul estetico-medical care revoluționează tehnicile de lifting facial.

HIFU FaceLift PRO este un echipament avansat ce funcționează pe baza unei tehnologii premium – HIFU – care oferă rezultate vizibile imediate în rejuvenarea tenului matur.

Principiul terapiei HIFU se bazează pe ultrasunete focusate de înaltă frecvență care acționează în straturile profunde ale pielii prin stimularea producției de colagen și elastină. Astfel rejuvenarea începe imediat după ședința de terapie și continuă chiar și în săptămânile de după tratament.

Uită de intervențiile chirurgicale dureroase! Încearcă terapia HIFU și redă tinerețea tenului tău cu doar o ședintă de tratament!

Medicina estetică dispune de un arsenal vast de tehnologii în lupta cu îmbătrânirea tenului, însă, în prezent, HIFU este unica procedură ce garantează rezultate incredibile în tratarea problemelor ca redefinirea formei ovalului feței, bărbia dublă sau ridicarea sprâncenelor.

Beneficiile tratamentului cu tehnologia HIFU:

  • Rezultate vizibile imediat dupa procedură;
  • Tonifiere și fermitate a pielii, stimulare de colagen;
  • Tratamentul nu este dureros și nu necesită reabilitare;
  • Ultrasunetele sunt inofensive pentru pentru organism;
  • Indicat pentru toate tipurile de piele, în orice anotimp.
  • Rezultate dovedite clinic și tehnologie aprobată FDA.

Tratamentele de lifting instant realizate cu echipamentul revoluționar FaceLift PRO pot fi efectuate în centrul Chic Salon Izvor by Beauty One.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.