Floria sărbătorește 7 ani și peste 200.000 buchete și aranjamente florale livrate Floria sărbătorește 7 ani și peste 200.000 buchete și aranjamente florale livrate
  În iulie, Floria sărbătorește 7 ani de la primul buchet de flori livrat. În cei 7 ani de la lansare, Floria a livrat... Floria sărbătorește 7 ani și peste 200.000 buchete și aranjamente florale livrate

 

În iulie, Floria sărbătorește 7 ani de la primul buchet de flori livrat. În cei 7 ani de la lansare, Floria a livrat peste 200.000 buchete și aranjamente florale și a vandut peste 1 milion de trandafiri.

Și, de vreme ce fiecare dintre noi se raportează, adesea, la cei 7 ani de acasă, începând cu 18 iulie, Floria începe să se raporteze la cei 7 ani de experiență. Povestea Floria a început online, cu Floria.ro, însă continuă astăzi și offline, cu cele cinci florării deschise în București și Ploiești, dar și cu proiectele inedite de decoruri florale pentru evenimente sau amenajări florale interioare și peisagere.

#Floria7Ani: peste 100 cereri în căsătorie

Buchetele livrate de Floria în cei 7 ani de activitate au fost martore la peste 100 de cereri în căsătorie. La cererea îndrăgostiților, echipa a creat un pachet special pentru cererea în căsătorie, care asigură o experiență memorabilă într-unul dintre cele mai frumoase momente din viața de cuplu.

#Floria7Ani: peste 100.000 declarații de iubire

Fiecare buchet livrat prin Floria.ro este însoțit de o felicitare. Mesajul cel mai popular este unul simplu, însă extrem de puternic: Te iubesc!. Mai mult de jumătate dintre buchetele livrate de Floria au fost însoțite de acest mesaj.

#Floria7Ani: 1 milion de trandafiri

Cea mai populară floare aleasă de români pentru a-și exprima sentimentele rămâne de-a lungul anilor, trandafirul. În buchetele Floria au fost livrați peste 1 milion de trandafiri.

Unul dintre pachetele care reflectă experiența Floria este pachetul Cucerește-o!, care cuprinde 101 trandafiri livrați în trei etape, pentru a asigura o experiență demnă de împărtășit și amintit.

Cu ocazia aniversării celor 7 ani, Floria lansează și un concurs, prin care îi răsplătește pe cei ce oferă flori. Conceptul acestuia exprimă atât pasiunea pentru flori, dar și experiența în crearea și livrarea de buchete: un city break pentru două persoane în Olanda

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.