București, în top 5 cele mai ieftine orașe din lume în care poți să călătorești cu taxiul București, în top 5 cele mai ieftine orașe din lume în care poți să călătorești cu taxiul
Un studiu realizat de cei de la Carspring indică prețul utilizării taxiurilor în 80 de orașe din întreaga lume și clasează Bucureștiul în Top 5... București, în top 5 cele mai ieftine orașe din lume în care poți să călătorești cu taxiul

Un studiu realizat de cei de la Carspring indică prețul utilizării taxiurilor în 80 de orașe din întreaga lume și clasează Bucureștiul în Top 5 cele mai ieftine orașe în care poți să călătorești cu taxiul. În studiu sunt incluse prețurile unei călătorii cu taxiul de 3 km în oraș, o călătorie între aeroport și centrul orașului, dar și costul de așteptare.

Studiul oferă, de asemenea, informații despre modelele de mașini care sunt cele mai populare în fiecare oraș investigat, dar și dacă în fiecare locație există o alternativă precum Uber. Astfel, din cele 80 de orașe incluse în studiu, Uber este disponibil în 65.

Bucureștiul a fost plasat pe locul 3 din 80 de orașe (locul 80 fiind cel mai scump), cu un cost de 1,31 euro pentru o cursă de 3 km.

O cursă de la Aeroportul Internațional Tokyo-Narita până în centrul orașului Tokyo a fost cea mai scumpă călătorie aeroport-oraș la un cost de 168,67 euro.

Un taxi de la Aeroportul Internațional Cairo până la centrul orașului costă doar 3,73 euro, cel mai mic preț între aeroport și oraș.

Zurich are cel mai mare preț pe kilometru … 4,61 euro, în timp ce Cairo are cel mai mic preț pe kilometru … 9 cenți.

Vezi aici TOP 80…

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *