Pro TV a achizitionat licenta de productie a formatului Who knew? Pro TV a achizitionat licenta de productie a formatului Who knew?
Pro TV a achizitionat licenta de productie a formatului “Who knew?” de la FremantleMedia. Show-ul este reprezentat de o competitie intre doua echipe formate din... Pro TV a achizitionat licenta de productie a formatului Who knew?

Pro TV a achizitionat licenta de productie a formatului “Who knew?” de la FremantleMedia.

Show-ul este reprezentat de o competitie intre doua echipe formate din vedete din Romania, conduse de doi capitani extrem de carismatici si pusi pe glume si prezentat de unul dintre cei mai indragiti oameni de media din tara.

Este vorba despre un joc simplu, usor de urmarit, fara aplicatii sau reguli complicate, dar cu rasturnari de situatie savoroase in final.

Antena 1 a achizitionat formatul game-show-ului “The Wall”

Telespectatorii vor invata ceva nou si surprinzator in fiecare editie a show-ului, lucruri la care nu s-ar fi gandit vreodata, dar pe care, cu siguranta, nu le vor uita!

Este o competitie amuzanta, care va imbina perfect comedia cu intrebari si raspunsuri socante de cele mai multe ori. De fiecare data, rivalitatea dintre cele doua echipe va transforma acest format intr-unul cu adevarat special.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.