Destinații de senzație. Expoziție de fotografie la Sun Plaza Destinații de senzație. Expoziție de fotografie la Sun Plaza
14 fotografi și bloggeri pasionați de fotografie își expun tablourile în Sun Plaza, care devine până la finalul lunii august gazda expoziției „Destinații de... Destinații de senzație. Expoziție de fotografie la Sun Plaza

14 fotografi și bloggeri pasionați de fotografie își expun tablourile în Sun Plaza, care devine până la finalul lunii august gazda expoziției „Destinații de senzație”.

Fotografiile, incluse într-una dintre categoriile Innovative, Young, Crazy sau Authentic, au drept numitor comun călătoriile „de senzație” și sentimentul unic pe care îl trăim cu toții atunci când, după un drum lung, ajungem la destinație.

Expoziția poate fi vizitată atât de iubitorii de artă, cât și de amatorii de călătorii în căutare de noi destinații.

Sunt expuse fotografii din Italia, Spania, Belgia, Coreea de Nord, Nepal, Myanmar, Turcia, Statele Unite, Emiratele Arabe Unite, Franța,  Marea Britanie, Bulgaria, Sri Lanka, Japonia, România, Kenya, Indonezia, Cuba, Finlanda, Zanzibar, Grecia. Intrarea este gratuită.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.