Antena 1 a achizitionat formatul game-show-ului “The Wall” Antena 1 a achizitionat formatul game-show-ului “The Wall”
Antena 1 pregătește pentru această toamnă unul dintre cele mai de succes game-show-uri aflate în momentul acesta pe piața internațională, The Wall. Creat de... Antena 1 a achizitionat formatul game-show-ului “The Wall”

Antena 1 pregătește pentru această toamnă unul dintre cele mai de succes game-show-uri aflate în momentul acesta pe piața internațională, The Wall.

Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) impreuna cu  Universal Television Alternative Studio și distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este un format care ține publicul într-un suspans incredibil, un quiz-show în care e nevoie de mai mult decât un răspuns corect; este nevoie de o relație specială între participanți pentru a putea câștiga premii ce le vor schimba viața.

O combinație între quiz-show, noroc și strategie, acțiunea este plasată într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreuna pentru a cuceri „The Wall”.  Emoțiile ajung la o intensitate incredibilă pe măsură ce bilele roșii și verzi cad de-a lungul zidului, determinând câștiguri impresionante sau pierderi uriașe.

Difuzat  de NBC în SUA, de TF1 în Franța, de RTL în Germania și de Telefonica în Spania, The Wall a livrat cifre foarte bune în toate teritoriile în care a fost produs. De curând formatul a fost achiziționat și de Quebecor Content, în Canada.

În Romania, formatul va fi produs de echipa coordonată de Mona Segall și Robert Lionte.

Antena 1  deschide înscrierile pentru quiz-show-ul care schimbă vieți pe http://casting.a1.ro/thewall. Regulamentul și condițiile de participare pot fi găsite on-line.

Pro TV a achizitionat licenta de productie a formatului Who knew?

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.