Brutăriile Paul reinventează gama Éclair Collection! Éclair Menthe Chocolat, preferatul meu! Brutăriile Paul reinventează gama Éclair Collection! Éclair Menthe Chocolat, preferatul meu!
În această vară, brutăriile Paul introduc în meniu şase tipuri de eclere delicioase, trei sărate şi trei dulci, gata să fie savurate de către... Brutăriile Paul reinventează gama Éclair Collection! Éclair Menthe Chocolat, preferatul meu!

În această vară, brutăriile Paul introduc în meniu şase tipuri de eclere delicioase, trei sărate şi trei dulci, gata să fie savurate de către fanii brandului și nu numai. Noutatea colecţiei sunt sortimentele de eclere sărate, primele pe piaţa locală, special create pentru consumatorii rafinaţi care îşi doresc să încerce mixuri îndrăzneţe.  

Patiserii Paul au ales cu grijă ingredientele din noua gamă astfel încât eclerele să poată fi savurate pe întreaga perioadă a zilei, fie ca mic dejun sau ca gustare la cină.

Aromele au fost reinventate într-o colecţie originală, cu denumiri pe măsură: Éclair Sesame Saumon cu somon şi cremă de brânză cu lămâie şi merişoare confiate, Éclair Camembert cu nuci şi dulceaţă de smochine, alături de Éclair Pavot Jambon Cru care conţine cremă de brânză şi sos pesto, prosciutto şi rucola.

Iubitorii de dulce îşi pot oferi un moment de răsfăţ cu cele trei tipuri de eclere dulci – Éclair Menthe Chocolat cu cremă de ciocolată, mentă şi mascarpone, Chantilly Fruits cu cremă de vanilie, cremă de lămâie, dulceaţă de zmeură, frişcă şi zmeură sau Éclair a la Rose, cu cremă de vanilie, mascarpone, aromă de trandafir, perfecte pentru zilele însorite de vară.

Prin noua colecţie, ne-am dorit să reinventăm eclerele clasice, oferind sortimente variate şi atent selecţionate pentru clienţii în căutare de gusturi sofisticate și de rețete surprinzătoare menite să le satisfacă și cele mai rafinate gusturi. Prin introducerea colecţiei de eclere sărate, o noutate pe piaţa din România, continuăm strategia noastră privind diversificarea gamei de produse din brutării. Ne bucurăm că putem oferi opțiuni cât mai variate atât pentru iubitorii produselor sărate, cât şi pentru cei care preferă gusturile dulci”

Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România

Colecţia de eclere este disponibilă în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, până în luna august 2017, alături de oferta specială: la două eclere cumpărate, clienții primesc unul din partea casei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.