Baschet, volei, darts football și beerpong… pe terenurile de sport din Băneasa Shopping City Baschet, volei, darts football și beerpong… pe terenurile de sport din Băneasa Shopping City
Vara aceasta ai 40 de zile de festival chiar în Băneasa Shopping City, începând din iunie și până la finalul lunii iulie! În cadrul... Baschet, volei, darts football și beerpong… pe terenurile de sport din Băneasa Shopping City

Vara aceasta ai 40 de zile de festival chiar în Băneasa Shopping City, începând din iunie și până la finalul lunii iulie! În cadrul Summer Fest 2017 poți participa la evenimente diverse, de la seri cu muzică bună asigurată de cei mai cool DJ și serii de filme speciale, la competiții sportive gratuite, cu prietenii și colegii de serviciu. Sună tentant, nu-i așa?

În perioada  30 iunie – 7 iulie inclusiv, Summer Fest este dedicat competițiilor sportive, iar tu ești invitat, desigur! Fie că vei dori să participi la StreetBall 3 la 3 în perioada 30 iunie – 2 iulie împreună cu prietenii tăi, fie că vei vrea să faci cea mai bună echipă cu colegii de serviciu și să participați la competiția Afterwork Sports în perioada 3-7 iulie, sunteți cu toții așteptați!

Ce este StreetBall 3 la 3?

StreetBall 3 la 3 este o competiție de baschet marca Sport Arena Streetball, la care se pot înscrie toți iubitorii de baschet, în mod gratuit, aici, începând cu data de 26 iunie. Competițiile se vor desfășura în intervalul orar 12:00-22:00, în fiecare zi din perioada 30 iunie – 2 iulie, în Băneasa Shopping City, în spațiul amenajat special cu terenuri omologate de baschet 3 la 3.

Și pentru că în orice competiție adevărată câștigătorii sunt premiați, cei care vor fi desemnați câștigători vor obține premii oferite de sponsorii competiției:  Băneasa Shopping City, Raiffeisen Bank, Nike, Gatorade, FitBit, Kiss FM, Ideal Board Games, Ursus Cooler, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Ce este Afterwork Sports?

Afterwork Sports este o competiție sportivă între companii, organizată în parteneriat cu Federația Română de Sport Corporatist, care se va desfășura în perioada 3-7 iulie la Băneasa Shopping City, în intervalul orar 18:00-22:00. Te poți înscrie în mod gratuit alături de colegii tăi de la birou, în echipe de minimum 5 concurenți, maximum 7, printr-un simplu e-mail la office@afcr.eu.

Intră în competiție alături de colegii tăi la baschet 3 la 3, volei 2 la 2, darts football și beerpong și împreună puteți câștiga premiul cel mare: invitații la prima noapte a festivalului NEVERSEA pentru întreaga echipă, cu transport și consumație incluse.

Așa cum ți-ai dat seama deja, Summer Fest este despre distracția și atmosfera de party îmbinate cu competițiile sportive cu premii cool. Așa că te așteptăm să joci baschet cu prietenii sau colegii de la job, să joci volei sau trăznitele darts football (o împletire între fotbal și darts cu reguli împrumutate din darts) și beerpong (o combinație dintre jocul de ping pong cu precizia și plăcerea unei beri reci savurate în zilele caniculare), iar pe 7 iulie vei afla daca echipa ta este cea câștigătoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.