Silk Essential, noua colecție a designerul român Laura Hîncu – Galerie FOTO Silk Essential, noua colecție a designerul român Laura Hîncu – Galerie FOTO
Designerul român Laura Hîncu și-a lansat miercuri, 14 iunie 2017, în cadrul celei de-a doua ediții a Silk Garden Party, noua colecție de piese... Silk Essential, noua colecție a designerul român Laura Hîncu – Galerie FOTO

Designerul român Laura Hîncu și-a lansat miercuri, 14 iunie 2017, în cadrul celei de-a doua ediții a Silk Garden Party, noua colecție de piese vestimentare de bază, din mătase. Aceasta este  disponibilă online și aduce o nouă secțiune – Reversible Double Face Dress – rochii din mătase care pot fi purtate pe ambele fețe. De asemenea, colecția include noi piese vestimentare și în secțiunile Summer, Office, Traditional.

Colecția Silk Essentials cuprinde peste 150 de piese versatile, interpretate minimalist și realizate exclusiv din mătase produsă în Italia. Sunt rochii fluide în diverse croieli, cămăși și bluze delicate, fuste, pantaloni și salopete, ideale atât pentru evenimentele de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale (secțiunea Party).

Modelele sunt puse în valoare de utilizarea unei varietăți de tipuri de mătase: de la șifon până la mikado, de la mătasea moale la cea rigidă, de la cea subțire la cea mai groasă sau de la cea mată la cea lucioasă. Unele piese sunt realizate din amestec de mătase cu alte fibre naturale precum bumbac, lână sau cașmir.

Rochia cu două fețe reprezintă atât o tehnică specială, prin finisajele și detaliile sale, cât și o dovadă a versatilității acestui material: o singură rochie poate fi soluția atât pentru evenimente de zi, informale, cât și pentru momente mai elegante, în funcție de fața pe care este purtată.

„Proiectul Silk Essentials a pornit din dorința de a oferi femeii moderne și active acces imediat la o soluție vestimentară elegantă, rafinată și versatilă, așa cum doar mătasea poate fi. La un an de la lansare, putem spune că interesul pentru mătase și fibre naturale este în creștere, motiv pentru care dorim să dezvoltăm și să diversificăm, în continuare, secțiunile de pe www.shop.laurahincu.ro. Un pas este și această nouă colecție, cu peste 40 de piese. Realizarea acestui magazin online a fost posibilă prin finanțare europeană nerambursabilă, însă investițiile noastre în dezvoltarea lui continuă.” a declarat Laura Hîncu.

Evenimentul a marcat aniversarea a 1 an de Silk Essentials – shop.laurahincu.ro prin lansarea noii colecții. Alături de Laura Hîncu, la eveniment au participat și numeroase persoane publice, care au purtat creațiile designerului, printre care: Albertina Ionescu, Giulia, Geanina Ilieș, Ellie White, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Crina Abrudan, Diana Bart, Eli Roman, Claudia Pavel, Andra Petrescu, Maria Radu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.