Bergenbier a pornit în Caravana EU SUNT 12. Când ajunge în orașul tău? Bergenbier a pornit în Caravana EU SUNT 12. Când ajunge în orașul tău?
Caravana EU SUNT 12 ajunge în 26 de orașe; startul a fost pe 9 iunie 2017 în Ploiești, KM 0 al Răcoririi. În premieră în... Bergenbier a pornit în Caravana EU SUNT 12. Când ajunge în orașul tău?

Caravana EU SUNT 12 ajunge în 26 de orașe; startul a fost pe 9 iunie 2017 în Ploiești, KM 0 al Răcoririi. În premieră în România, în Caravana EU SUNT 12: cel mai cool bar din gheață reală, bulgăreală în plină vară și activități de realitate virtuală și multe altele.

La începutul verii, Bergenbier dă startul Caravanei EU SUNT 12 și răcorește România oraș cu oraș. KM 0 al Răcoririi – Ploiești – a fost gazda primului eveniment din cadrul turului ce redefinește răcorirea și trece prin 26 de orașe din țară. În premieră în România, camioanele care aduc răcorirea Bergenbier sunt pregătite pentru a crea o zonă inedită de experiențe senzoriale cu un spectaculos show multimedia, precum și activări de realitate virtuală.

Inspirați de cele mai răcoritoare locuri din România, Bergenbier, berea maturată la rece, filtrată la rece și cu CO2 din fermentație naturală, aduce consumatorilor săi experiența răcoririi adevarate! Caravana EU SUNT 12 este modul prin care ia formă mesajul nostru, oferind tuturor celor prezenți în cadrul evenimentelor din cele 26 de orașe experiențe unice menite să îi răcorească cu adevărat în această vară”, declară Gabriela Lupaș-Țicu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

Bergenbier a pregătit în Caravana EU SUNT 12 experiențe de răcorire în plină vară: prin intermediul realității virtuale vom putea experimenta o altfel de răcorire, iar în camioane vom asista la un spectaculos show multimedia în cel mai cool bar din gheață reală. Acolo va putea fi savurat și noul Bergenbier 0,33L cu capac Twist off, pentru o răcorire dintr-o răsucire. Cei care vor veni în Caravană vor putea juca fotbal pe un teren gonflabil, sau vor putea să își răcorească prietenii așezați deasupra unui rezervor cu apă. Mai mult, în Caravană vor fi întâmpinați de Bogdan Stelea, Gabi Balint și Miță de la Bere Gratis, cu sesiuni de autografe și bulgăreală adevărată.

Caravana EU SUNT 12 a pornit din Ploiești pe 9 iunie (orele 16:30 – 23:00) și 10 iunie (orele 12:00 – 23:00), în zona Palatului Culturii și continuă în: Târgoviște – 11 iunie, Abrud – 13 iunie, Turda – 14 iunie, Huedin – 15 iunie, Cluj-Napoca – 16-17 iunie, Dej – 18 iunie, Pitești – 20 iunie, Slatina – 21 iunie, Caracal – 22 iunie, Craiova – 23-24 iunie, Râmnicu Vâlcea – 25 iunie, Hunedoara – 27 iunie, Deva – 28 iunie, Orăștie – 29 iunie, Alba Iulia – 30 iunie – 1 iulie, Blaj – 2 iulie, Sighișoara – 4 iulie, Mediaș – 5 iulie, Făgăraș – 6 iulie, Brașov – 7-8 iulie, Sebeș – 9 iulie, Bistrița – 11 iulie, Vatra Dornei – 12 iulie, Suceava – 13 iulie și Iași – 14-15 iulie.

Spotul Caravanei EU SUNT 12 poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=36Sxy9G-8zs

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.