Sony XE90, culori vii și reale peste tot în jurul vostru Sony XE90, culori vii și reale peste tot în jurul vostru
Cu toții știm că timpul nostru este tot mai prețios, iar momentele de relaxare trebuie să fie de calitate. Unii vor să citească o... Sony XE90, culori vii și reale peste tot în jurul vostru

Cu toții știm că timpul nostru este tot mai prețios, iar momentele de relaxare trebuie să fie de calitate. Unii vor să citească o carte, alții pun mâna pe un joc sau de ce nu, aleg să vizioneze un film bun. Eu recunosc că în ultima perioadă am avut foarte puțin timp dedicat televizorului, însă nu am zis nu provocării ultimelelor tehnologii lansate de Sony la CES Las Vegas și m-am bucurat de noul XE90 cu diagonala de 55”.

Imagini superbe, un cadru îngust din aluminiu ce vă ține concentrat doar asupra ecranului, un sunet de de calitate direct din ecran și un contrast de până la 5×2 mai mare decât al TV LED normale transformă noul televizor într-un mod de relaxare de care ai nevoie câteodată. Unde mai pui că, în prezent, mai mult ca oricând, procesarea precisă a imaginii joacă un rol crucial în redarea unor secvențe spectaculoase, așa cum au intenționat realizatorii de film sau dezvoltatorii de jocuri. Iar universul HDR s-a extins considerabil odată cu apariția serviciilor de streaming video, 4K UHD Blu-ray și recent prin intermediul jocurilor pentru PlayStation 4.

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, acest televizor combină strălucirea clarităţii 4K cu luminozitatea, culoarea și detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre întunecate și lumina soarelui sunt acum pline de claritate și de detaliu. Puteți vedea culori vii și reale peste tot în jurul vostru. Pentru a transforma culorile, afișajul TRILUMINOS apelează la o paletă cromatică mai largă, reproducând cu fidelitate fiecare umbră și ton din umbrele.

Cu google tv, găsiți orice conținut de divertisment la care vă puteți închipui, pe cât de repede puteți vorbi. Având o funcție de comandă vocală avansată, acest Android TV 4K vă oferă instantaneu filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii. Căutarea vocală vă permite să găsiţi cu uşurinţă conţinut şi oferte vorbind pur şi simplu. Descoperiţi toate preferinţele oferite de mai mulţi furnizori, printre care Netflix, Google Play Movies & TV, YouTube şi Spotify.

Prezentând o ramă subțire, desprinsă parcă din desenul liniar, pentru ca experiența de vizionare să nu mai fie afectată de distragerea atenției de către structură, modelele din seria XE90 prezintă un design care duc prezența minimalistă la un nou nivel. Stativul, care este alcătuit dintr-o placă discretă și picioare zvelte pentru susținere, subliniază această senzație discretă prin curbe fine. În același timp, suprafața periferică a panoului din spate definitivează forma absolută printr-o grație zveltă.

Noi sperăm că v-am convins că noile modele Sony merită toată atenția. În final vă mai spunem doar câteva din caracteristicile tehnice ce fac deosebite modele de televizoare 4K HDR din seria XE90 (75”, 65”, 55” și 49”):

  • prevăzute cu procesorul 4K HDR X1 care reproduce profunzimea, textura și naturalețea culorilor, prin intermediul remasterizării HDR bazate pe obiect și tehnologiei Super Bit Mapping 4K HDR.
  • X-tended Dynamic Range PRO. Îmbunătățește conținutul HDR și non-HDR prin amplificarea și reglarea precisă a nivelurilor de iluminare din spate pentru fiecare zonă a ecranului cu un algoritm unic pentru iluminarea din spate. (de 5 ori contrastul XDR*2)
  • redau culori vibrante cu TRILUMINOS Display, îmbunătățit și mai mult pentru acuratețea culorilor.
  • utilizează 4K X-Reality PRO pentru a produce detalii cu un algoritm unic ce folosește o bază de date pentru orice tip de conținut, cum ar fi transmisiuni TV, DVD, discuri Blu-ray, conținut video pe Internet și fotografii digitale.
  • Android TV permite explorarea unui univers al filmelor, muzicii, fotografiilor, jocurilor, opțiunilor de căutare, aplicațiilor etc.
  • Interfața de utilizator Content Bar de la Sony permite căutarea rapidă a conținutului, fără a perturba vizionarea TV.
  • sunt compatibile cu tehnologia HDR pentru a primi și procesa noul semnal video standard cu o luminozitate mai mare, cu un contrast ridicat și culori vibrante prin intermediul serviciilor video de pe internet, HDMI și portului USB.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.