Ce face șamponul RECUPAR eficient si revoluționar? Ce face șamponul RECUPAR eficient si revoluționar?
Una dintre dovezile de afecțiune cu care femeile își alintă partenerii este joaca prin părul acestora. Să îți treci mâinile prin părul bogat și... Ce face șamponul RECUPAR eficient si revoluționar?

Una dintre dovezile de afecțiune cu care femeile își alintă partenerii este joaca prin părul acestora. Să îți treci mâinile prin părul bogat și mătăsos al partenerului semnifică atât tandrețe, dar dezvăluie și gradul de intimitate al cuplului. Însă, atunci când el are probleme cu căderea părului, astfel de gesturi de răsfăț de la nivelul cuplului dispar, iar, treptat, reprimarea emoțiilor și posibila distanțare pot conduce la multe alte probleme de cuplu.

În plus, studiile recente subliniază că bărbații simt nevoia să fie din ce în ce mai multumiți de aspectul lor general, iar părul este esențial în această direcție. Încrederea în sine este strâns legată de sănătatea și frumusețea podoabei lor capilare.

Atât la birou, cât și în spațiul privat, bărbații cu un păr sănătos și bogat emană mai multă încredere în sine și, tocmai de aceea, sunt percepuți de grupurile sociale ca fiind mai relaxați, mai specializați pe domeniul în care activează, dar și mai atrăgători.

Din acest motiv, la începutul sezonului de vară, așa cum tu îți pregătești noua garderobă și produsele de beauty potrivite pentru planurile de vacanță, surprinde-l și pe el, așezand pe raftul din baie șamponul RECUPAR.

Încă de la primele semne ale căderii părului, dar și ca metodă de prevenție, poți încerca acum produsul RECUPAR – Șampon pentru bărbați cu formulă activă care susține și stimulează regenerarea firului de păr – fortifică rădăcina, întărește firul de păr, conferind în același timp și volum.

Formula unică RECUPAR, pe bază de ulei de rădăcină de brusture și ingrediente nutritive, sprijină și stimulează procesul de creștere a firelor noi de păr.

Extrem de simplu de folosit, cu o spumă delicată și ușor de clătit, RECUPAR îi va lăsa părul moale, strălucitor și ușor de aranjat.

După doar 3 luni, partenerul tău își poate recupera și fortifica părul, iar tu îți vei putea plimba în voie mâinile printre șuvițele lui.

Ce face șamponul RECUPAR eficient si revoluționar?

Secretul este combinația de ingrediente nutritive împreună cu uleiul de rădăcină de brusture, un mix bine echilibrat ce stimulează procesul de creștere a firelor noi de păr.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.