Andra devine imaginea oficială a TransferGo România Andra devine imaginea oficială a TransferGo România
TransferGo, compania de transferuri online internaționale low cost, anunță începutul colaborării cu Andra, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Prin acest pas,... Andra devine imaginea oficială a TransferGo România

TransferGo, compania de transferuri online internaționale low cost, anunță începutul colaborării cu Andra, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Prin acest pas, TransferGo își continuă strategia de a se apropia de segmentul românilor plecați la muncă peste hotare, care transferă bani lunar rudelor din țară.

TransferGo operează transferuri internaționale de bani online, oferind o alternativă rapidă și la costuri mici persoanelor care muncesc peste hotare și doresc să trimită bani familiilor lor. În mai puțin de patru ani, TransferGo a câștigat încrederea a peste 200.000 de migranți, ajungând la un milion de transferuri internaționale între 44 de țări. Clienții TransferGo au reușit astfel să economisească peste 8 milioane de euro față de cât ar fi plătit prin transfer tradițional.

Imigranții români fac parte din acest segment, ca urmare a numărului mare care s-au mutat din țară și lucrează în străinătate. Acest segment este în creștere – comunitățile de români din Europa fac peste 8000 de transferuri pe lună prin TransferGo către rudele lor din țară.

“Suntem foarte onorați să o avem alături pe Andra, o adevărată sursă de inspirație pentru românii din toată lumea. Credem că parteneriatul cu Andra este un pas important în înțelegerea și susținerea comunităților de români care muncesc în străinătate pentru a-și susține rudele din țară. Aceștia ajung să trimită lunar până la un salariu în plus, pentru a asigura un trai decent familiei lor”, a declarat Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo România.  

“De fiecare dată când am cântat pentru diaspora am rămas profund impresionată de sacrificiul pe care îl fac acești români pentru binele rudelor rămase în țară. Mă bucur pentru ocazia pe care mi-o oferă TransferGo, de a mă apropia și de a empatiza cu românii de pretutindeni, cu nevoile și realitățile lor”, a declarat Andra.

Pe lângă serviciile competitive, care să ajute imigranții să trimită bani acasă mai repede și mai ieftin, TransferGo oferă un sprijin comunităților de români care se confruntă cu un sentiment de incertitudine. Compania susține comunitatea din Marea Britanie după impactul Brexit, printr-un blog dedicat – https://www.transfergo.com/ro/blog/. În cadrul blogului, TransferGo oferă educație financiară și informații utile românilor care se mută în Marea Britanie și, în plus, îi ține la curent cu evenimente și subiecte de interes, cum sunt cele legate de Brexit.

Serviciile TransferGo ajută românii să economisească bani

TransferGo oferă românilor plecați la muncă în 44 de țări o modalitate convenabilă de a trimite bani în țară. Serviciile companiei oferă transfer rapid de bani online la costuri mai mici decât alți operatori cash și sumă garantată la destinație, fără vreun cost ascuns. În 2016, românii imigranți au trimis peste 22 de milioane de euro în țară prin TransferGo, reușind să economisească până la 90% din costurile lor de transfer.

Cel mai recent produs lansat de TransferGo este gândit pentru imigranții care trebuie să transfere bani rapid, în afara orelor de funcționare a băncilor. Opțiunea Expres permite persoanelor să depună bani după program, urmând ca aceștia să fie transferați cu prioritate, a doua zi la prima oră de funcționare (în jurul orei 10:00).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.