Häfele aduce în România noua colecție de electrocasnice Dolce&Gabbana și Smeg Häfele aduce în România noua colecție de electrocasnice Dolce&Gabbana și Smeg
Häfele România, unul din liderii în domeniul producției și comercializării de accesorii, feronerie pentru mobilier și sisteme electronice de control al accesului, dar și... Häfele aduce în România noua colecție de electrocasnice Dolce&Gabbana și Smeg

Häfele România, unul din liderii în domeniul producției și comercializării de accesorii, feronerie pentru mobilier și sisteme electronice de control al accesului, dar și importator oficial al brandului Smeg, aduce pe piața locală noua colecție capsulă de electrocasnice Smeg realizată în colaborare cu Dolce&Gabbana. Colecția „Sicily is my love” a fost prezentată în exclusivitate publicului la cea mai mare și importantă expoziție internațională de mobilă, Salone del Mobile di Milano 2017.

Colecția „Sicily is my love” cuprinde binecunoscutele produse prin care Smeg se remarcă pe piața electrocasnicelor. De la prăjitoare de pâine, storcătoare de fructe și legume, expressoare, fierbătoare, blendere, până la mixere cu bol și storcătoare de citrice, toate acestea sunt învăluite de un imprimeu viu colorat inspirat din Sudul Italiei.

Decorul cu lămâi aurii, fructe citrice, pere și cireșe de un roșu aprins sunt doar câteva dintre detaliile tipic siciliene încadrate în forme geometrice triunghiulare ce poartă numele de „crocchi”.

Există, de asemenea, și motive florale delicate inspirate de plantele prezente pe coastele siciliene, imagini cu fascinantul munte Etna, înconjurate de frize decorative, ruine pitorești ale templului grec al lui Castor și Polux, situat în faimoasa Vale a Templelor, stema Siciliei, dar și o serie de detalii asemănătoare frunzelor de acant stilizate.

Toate simbolurile unei estetici complexe, dar inconfundabile, sunt asociate cu renumita regiune autonomă a Italiei, Sicilia.

Conceptul „Sicily is my love” este un omagiu adus lui  Domenico Dolce și lui Stefano Gabbana, a căror casă de suflet este și va rămâne Sicilia, dar și în general Italiei și gastronomiei italienești, din care Smeg se inspiră constant, fiind întotdeauna un interpret al excelenței.

Alimentele, produsele specifice Sudului Italiei, dar și mâncărurile tradiționale – sunt rădăcinile la care se întorc de fiecare dată mintea și sufletul, iar electrocasnicele Smeg mici, dar prețioase, sunt o modalitate excelentă de a călători zilnic pe meleagurile Italiei.

Häfele România va pune la dispoziția consumatorilor locali noua colecție Smeg Dolce&Gabbana începând cu luna decembrie a anului 2017.

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie și accesorii pentru mobilă, designerilor și arhitecţilor prin soluțiile și produsele inovatoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.