BusinessMark: Conferința de taxe și fiscalitate, „Tax & Finance Forum” pentru prima dată la Cluj-Napoca BusinessMark: Conferința de taxe și fiscalitate, „Tax & Finance Forum” pentru prima dată la Cluj-Napoca
Consultanții fiscali din Cluj au ocazia să se întâlnească la „Tax & Finance Forum” cu reprezentanții companiilor lider din România: EY România, KPMG, Deloitte,... BusinessMark: Conferința de taxe și fiscalitate, „Tax & Finance Forum” pentru prima dată la Cluj-Napoca

Consultanții fiscali din Cluj au ocazia să se întâlnească la „Tax & Finance Forum” cu reprezentanții companiilor lider din România: EY România, KPMG, Deloitte, FiNEXPERT, PwC România, PKF Finconta. Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali.

BusinessMark anunță organizarea evenimentului „Tax & Finance Forum”, ce va avea loc pe 9 mai 2017 la Hotel Golden Tulip Ana Dome, Cluj-Napoca. Forumul va reuni experții în taxe și fiscalitate ai celor mai mari companii de consultanță prezente pe piața românească și factorii de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societăți comerciale din România.

Conferința include slot-uri de aproximativ o oră cu prezentări și sesiuni de întrebări și răspunsuri. Printre subiectele dezbătute se numără: noutăți ale legislației fiscale românești și internaționale, prețurile de transfer, aspecte privind impozitele pe venit și profit, contribuții sociale obligatorii, TVA – noutăți, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative, abordarea ECJ, exemple practice, aspecte privind inspecția fiscală, controale și litigii fiscale, noutăți legislative în domeniul contabilității, aspecte privind legislația de mediu.

„Prin conferința organizată la Cluj-Napoca, continuăm să ducem la îndeplinire obiectivul inițial, acela de a crea un dialog între participanți și speakerii cu experiență din companii de consultanță de renume. Scopul final este de a facilita învățarea teoretică și practică la cel mai înalt nivel. Tot anul acesta, ne propunem să organizăm proiectul și în alte orașe din țară: Iași, Constanța, Timișoara și Brașov.”, a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner BusinessMark.

Timp de o zi, discuțiile se vor desfășura în trei sesiuni diferite:

SESIUNEA I. TAX FOCUS

  • GABRIEL SINCU, Director Executiv, Impozite directe, EY România
  • DANIEL HADAR, Senior Manager, KPMG România
  • BOGDAN CONSTANTINESCU, Tax Manager, Transfer pricing, Deloitte România

SESIUNEA A II-A. TAX FOCUS

  • MITEL SPĂTARU, Tax Partner, FiNEXPERT
  • DIANA OPRESCU, Manager, Consultanță Fiscală, PwC România
  • CRISTIANA OPREA, Senior Tax Consultant, FiNEXPERT

SESIUNEA A III-A. TAX FOCUS

  • MARIA POPA, Tax Manager, PKF Finconta
  • ALEXANDRU COMĂNESCU, Senior Manager, Deloitte România
  • MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România

Evenimentul „Tax & Finance Forum” se adresează directorilor financiari și generali, controllerilor financiari, directorilor economici și contabililor, auditorilor, experților fiscali, analiștilor financiari și consultanților fiscali.

Forumul este organizat de BusinessMark alături de PwC Romania, FiNEXPERT, PKF Finconta, Camera Consultanților Fiscali și DWNT. Partenerii media ai conferinței sunt: OrasulCluj, RadioTransilvania, RadioSon, Punctul, AlbaStiri, MagazinSalajean, Clujuldebuzunar, Cluj.com, Clujbusiness, Gazetadestiri, BusinessCover, TheTrends, Jurnalul de Afaceri, Femei în afaceri, NewMoney, Ziare.com, Business24, SaptamanaFinanciara, Mtcmagazin, Startups.ro, PRBox, Rbeconnect, Antreprenorinromania, Bucuresteni.ro, Promo Afaceri, Legal Marketing, Finzoom, Calendar Evenimente, Plan de afacere, Roportal, Transilvania Business, Debizz, MLM News, Economiaonline, Global Manager, Avocatura, Manager Express, Chalbert, MediaRabbit, Revista Valoarea, Vox Capital, 1asig.ro, Administratie.ro.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.