Magnolia, regina primăverii Magnolia, regina primăverii
Ştiai că magnoliile se numără printre plantele care au apărut din cele mai vechi timpuri pe pământ? Cercetătorii au descoperit fosile de flori de... Magnolia, regina primăverii

Ştiai că magnoliile se numără printre plantele care au apărut din cele mai vechi timpuri pe pământ? Cercetătorii au descoperit fosile de flori de magnolie, în roci vechi de peste 100 de milioane de ani, în Europa, America de Nord şi Asia. Unele surse spun chiar că florile de magnolie existau încă dinainte să existe albinele, aşadar, acestea au fost polenizate iniţial de o specie de insecte din familia Nitidulidae- cunoscute astăzi sub denumirea populară de „gândacii mici de stup”.

Este imposibil să nu fi remarcat până acum, cel puţin o dată, frumuseţea desăvârşită a acestor flori. Fie le găseşti sub formă de copăcei sau arbuşti, fie (dacă au o vârstă înaintată) sub forma unor copaci în toată splendoarea. Şi „splendoare” e cel mai potrivit cuvânt atunci când vorbim despre aceasta plantă. Nu degeaba magnolia a fost asociată de-a lungul timpului cu frumuseţea, delicateţea și, în acelaşi timp, cu puterea naturii de a renaşte în fiecare an tot mai frumos.

Cu siguranţă știai că magnolia este unul dintre simbolurile ce vestesc venirea primăverii. Dar știai, oare, cât de comfortabil și relaxant este parfumul acesteia?

Vei înţelege, aşadar, la ce s-au gândit creatorii săpunului lichid cu extract de magnolie de la On-Line. Senzaţia de bine te urmăreşte întreaga zi, odată ce porţi aroma cu tine. Mai întâi te seduce, ca apoi să descoperi răsfăţul de catifea de care nu vrei să te mai desparţi.

Săpunul lichid cu extract de magnolie îţi oferă o îngrijire delicată, împrospătează şi lasă pielea catifelată. Te vei simţi fresh şi plină de energie de fiecare dată când îl foloseşti.

Datorită faptului că parfumul săpunului lichid cu extract de magnolie este unul plăcut, delicat şi elegant – se potriveşte de minune oricărui stil, oricărui tip de piele şi îţi răsfaţă simţurile ori de cate ori îl foloseşti.

În China antică, denumirea magnoliei –  „Han hsiao hua”– poate fi tradusă ca  „floarea care îi spune bun venit primăverii”. Această denumire se potriveşte de minune magnoliei. Deşi petalele delicate ale magnoliei nu rezistă prea mult în arşiţa soarelui ( şi astfel perioada de înflorire îşi atinge rapid apogeul), tu te poţi bucura oricând doreşti de mirosul ei seducător, datorită săpunului lichid cu extract de magnolie de la On-Line.

Aşadar, dă-ţi voie să porneşti într-o adevărată călătorie de desfătare a simţurilor în momentul în care foloseşti săpunul lichid cu extract de magnolie. Mâinile tale merită revigorarea şi confortul delicat oferite de extractul de magnolie. În plus, vei purta primăvara în porii pielii şi îţi va zâmbi soarele în fiecare zi. Bucură-te de miresmele proaspete aduse de săpunul lichid cu extract de magnolie ori de câte ori visezi la răsfăţ de calitate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.