Adesgo dezvăluie din secretele unei ţinute răpitoare Adesgo dezvăluie din secretele unei ţinute răpitoare
Mai ţii minte de câte ori te-ai întors din drum ca să-ţi schimbi complet ţinuta, doar pentru că “ai remarcat tu ceva în oglindă”... Adesgo dezvăluie din secretele unei ţinute răpitoare

Mai ţii minte de câte ori te-ai întors din drum ca să-ţi schimbi complet ţinuta, doar pentru că “ai remarcat tu ceva în oglindă” şi brusc te-a făcut să te răzgândesti? De câte ori nu ai fost pusă în ipostaza să îţi fi ales deja hainele pentru o anumită ocazie, să te coafezi şi aranjezi, ca într-un final să nu-ţi mai placă nimic şi să improvizezi în ultimul moment?

Ei bine, uită de improvizaţiile din ultimul minut! Te-ai gândit vreo secundă că nu hainele sunt “vinovate” ci…lenjeria? Da, da, chiar aşa! În cazul în care nu ştiai până acum, cu ajutorul lenjeriei modelatoare de la Adesgo n-ai nevoie de magie ca să fii mai suplă.

Atunci când vrei să porţi ceva care să-ţi sublinieze talia sau poate îți dorești să te simţi provocatoare şi să adopţi o ţinută mulată pe de-a-ntregul, alege-ţi piesele de lenjerie modelatoare care ţi se potrivesc şi nu vei mai avea niciodată astfel de probleme. Poţi purta lejer rochii mulate, pantaloni cu talie joasă sau orice altceva îţi reprezintă stilul. Pe lângă faptul că este foarte confortabilă, lenjeria modelatoare de la Adesgo este de o calitate imbatabilă.

Vei remarca diferenţa în oglindă chiar de la prima purtare. Uită de dungile vizibile şi inestetice, uită de cutele care se văd prin pantalon şi uită de senzaţia de balonare care te face să-ţi ţii abdomenul mereu încordat. E timpul să te simţi bine în pielea ta, să fii sexy şi să savurezi fiecare clipă.

Totuşi, nu uita că mai există câteva trucuri vestimentare care pot maximiza efectul “wow”. De exemplu, dacă ai posibilitatea, alege îmbrăcămintea cu talie înaltă, pantaloni, fuste, etc. Acestea îţi subliniază mai bine silueta şi – în combinaţie cu lenjeria modelatoare Magic – vei scapa de aspectul inestetic al “burticii”. Trebuie să ştii că toate femeile au “burtică”. Abdomenul perfect plat se obţine fie după ani de sport, fie este o trăsătură genetică de care se bucură doar femeile super înalte. Pentru celelalte femei, este normal să aibă forme pline, nu trebuie să te simţi jenată de corpul tău – el exprimă feminitate în cea mai naturală formă.

Încă un truc util ar fi să eviți poşetele mari, de tip sacoşe. Acestea atrag atenţia într-un mod nu tocmai estetic şi pot da senzaţia de siluetă masivă. Optează pentru genţi de mărime medie sau mai mici, care au curele lungi astfel încât geanta să nu stea atârnată de umăr până în dreptul taliei ci mai degrabă în dreptul soldului sau chiar mai jos.

Iar ultimul sfat este să-ți dai voie să inovezi. Nu te limita la hainele cuminţi din teamă că anumite ţinute ar putea fi prea rebele sau îndrăzneţe. Ai o mulţime de soluţii practice la îndemână, foloseşte-le! De la lenjeria modelatoare şi până la o eşarfa lăsată lejer să atârne, fiecare detaliu contează şi trebuie să îl foloseşti în avantajul tău. Succes!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.