10 lucruri care mi-au plăcut la noul Samsung Galaxy S8 Plus! 10 lucruri care mi-au plăcut la noul Samsung Galaxy S8 Plus!
După trei săptămâni pline în care am avut zi de zi ca prim telefon noul Samsung Galaxy S8 Plus vă pot spune cu siguranță... 10 lucruri care mi-au plăcut la noul Samsung Galaxy S8 Plus!

După trei săptămâni pline în care am avut zi de zi ca prim telefon noul Samsung Galaxy S8 Plus vă pot spune cu siguranță zece atuuri pe care acest smartphone le are. În top intră bateria, camera foto, dar și Infinity Display-ul de 6.2 inch.

  1. Bateria noului Samsung Galaxy S8 Plus are 3,500 mAh, însă pentru mine a fost suficient. Dacă în prima săptămână am zis că l-am menajat și din această cauză a rezistat o zi jumătate, în perioada ce a urmat am folosit intens camera foto, emailul, Facebook și Instagram, iar acumulatorul a trecut cu brio de o zi.
  2. Camera foto. Pentru mine, camera foto a fost o surpriză extraordinară. Am schimbat în urmă cu doi ani iPhone 6 pe Samsung Galaxy S6 Edge Plus tocmai din această cauză. Însă diferența între camera smartphone-ului meu și cea a noului Galaxy S8 Plus este sesizabilă. Fotografiile macro ies excelent, portretele sunt de calitate, iar pozele alb negru sunt cireașa de pe tort. Selfie-urile sunt de nota 10 și asta pentru că noul Galaxy S8 este echipat cu o cameră frontală avansată de 8MP F1.7 cu funcția smart autofocus. Cât despre camera principală, aceasta vine echipată cu 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel care ajută în condiții de luminozitate scăzută, zoom și fotografii anti-blur, având procesare îmbunătățită a imaginilor.
  3. Infinity Display-ul de 6.2 inch este tot ce poți să îți dorești de la un ecran de smartphone. Împreună cu design-ul fără margini formează o suprafată netedă, fără limite, fără butoane sau margini dure. Rezultatul îl reprezintă o experiență de vizionare fără întreruperi și posibilitatea de a realiza mai multe lucruri simultan. Trebuie doar să îl vezi pentru a îți da seama de acestea. Iar fanii Samsung îl recunosc dintr-o mie. În această perioadă, mi s-a întâmplat de două ori la metrou să fiu oprit și întrebat cum de am noul Samsung și dacă pot să îl vadă și ei.
  4. Cred că toți suntem încântați de culorile pe care le redă Samsung atât pe TV-uri cât și pe smartphone-urile lansate. Altfel spus, Galaxy S8 oferă aceleași culori vibrante și contraste pe care producătorii de filme au avut intenția să le folosească în emisiunile preferate și este primul dispozitiv mobil ce a obținut certificarea MOBILE HDR PREMIUM de către UHD Alliance. Adițional, Galaxy S8 oferă experiențe de gaming inedite, având atât tehnologie grafică superioară, cât și jocuri disponibile pe Game Pack, inclusiv cele suportate de Vulkan API. 
  5. Și aici Samsung a mutat castigator și a integrat platforma Samsung Knox, o platformă de înaltă-securitate. Am testat, pe rând, scanarea amprentei, scanarea irisului și recunoașterea facial. Toate sunt utilizabile, însă fiecare are hiba ei. La scanarea amprentei mai nimerești (1 din 3 încercări) camera foto, scanarea irisului mi se pare greoaie, iar recunoașterea facial se poate realiza (câtodată) după o fotografie sau filmuleț. Prin această platform, Samsung oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege metoda potrivită de securizare.
  6. Noile căști care însoțesc modelul Samsung Galaxy S8 sunt… altceva. Sunt produse de AKG by Harman, oferă o calitate de sunet imbatabilă, fără să compromită audio-ul și sunt incluse în cutie, ca accesorii. Aceste căști au un canal hibrid comfortabil pentru o mai bună anulare a zgomotului de fundal și sunt produse dintr-un material metalic, care nu se încurcă. Cool, nu?
  7. Prietenul la nevoie se cunoaște, iar Bixby este acea interfață inteligentă care te va ajuta să obți mai mult de la telefonul tău. Cu ajutorul noului asistent Bixby, vei putea accesa și naviga serviciile și aplicațiile Bixby prin comenzi simple de voce, atingere, privire și comandă text. La lansare, funcția Bixby Voce se va integra împreună cu alte câteva aplicații și funcții native Samsung, care includ Camera, Contacte, Galerie, Mesaje și Setări, plănuind să extindă capacitatea sa, pentru a putea include, în viitor, mai multe aplicații Samsung și aplicații terțe. Capacitatea contextuală de awareness permite Bixby să ofere ajutor personalizat, bazat pe ceea ce urmează să învețe despre interesele, situația și locația utilizatorului.
  8. Rezistență. Cu ajutorul stratului Corning Gorilla Glass 5 atât pe partea frontală, cât și pe partea din spate, se asigură durabilitatea și finisajul la standarde înalte de calitate. Mi-a scăpat de vreo două ori pe jos, fără a se zgâria sau fără să îl ciobesc. În plus, cu IP68 are rezistență la apă (testat), cât și la praf.
  9. Performanțe. Nu este de neglijat faptul că Galaxy S8 este primul smartphone din industrie care dispune de un procesor 10nm, având o viteză îmbunătățită și eficiență maximizată. De asemenea, suportă până la 1Gbps prin intermediul funcțiilor integrate gigabit LTE și gigabit Wi-Fi ready, ceea ce vă oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca fișiere indiferent de mărimea acestora.
  10. All in one! Noul Samsung Galaxy S8 Plus este un smartphone care depașește limitele dispozitivelor tradiționale. Vine cu un design hardware inedit și oferă utilizatorilor o nouă modalitate de interacțiune cu telefoanele lor. Dispune de o multitudine de servicii și aplicații noi și aduce un nou nivel de funcționalitate și utilizare, oferind o galaxie de posibilități.

De reținut! Noi am primit telefonul în cadrul programului Orange Smartphone Testers!!! Galaxy S8 este disponibil, însă, în precomandă încă de pe 29 martie și va fi disponibil spre livrare în magazinele din România începând cu 28 aprilie, într-o paletă bogată de culori, printre care se numără Midnight Black, Orchid Gray și Arctic Silver.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.