McDonald’s redeschide restauratul din Galați cu plăcintă sau înghețată McSundae din partea casei McDonald’s redeschide restauratul din Galați cu plăcintă sau înghețată McSundae din partea casei
McDonald’s continuă și în 2017 expansiunea și procesul de remodelare a restaurantelor. Pe 14 aprilie a fost redeschis restaurantul din Galați, cu un design... McDonald’s redeschide restauratul din Galați cu plăcintă sau înghețată McSundae din partea casei

McDonald’s continuă și în 2017 expansiunea și procesul de remodelare a restaurantelor. Pe 14 aprilie a fost redeschis restaurantul din Galați, cu un design modern, ce oferă clienților o experiență complet nouă. Cu o investiție de peste 3 milioane de lei realizată de operatorul francizei, Ionuț Restaurante, restaurantul va aduce clienților și experiența McCafé, prin deschiderea celei de a 26-a cafenea din țară. 

Începând cu 14 aprilie, restaurantul din Galați își redeschide porțile cu un design modern, inovator și 75 de angajați pregătiți să servească clienții cu zâmbet după zâmbet. În plus, în perioada 14-16 aprilie, clienții se vor bucura și de o ofertă specială, pentru a sărbători redeschiderea restaurantului: la achiziţionarea oricărui meniu, vor primi un desert, plăcintă sau înghețată McSundae din partea casei.

“Respectul pentru parteneriat este esențial pentru afacerea McDonald’s. Întregul nostru sistem se bazează pe trei piloni: proprietarii sau companiile în sistem de franciză, furnizorii şi angajaţii companiei. Ionuț Restaurante este operatorul francizei McDonald’s de 8 ani și în tot acest timp colaborarea noastră a evoluat, fiind unul din restaurantele cu performanţe remarcabile la nivelul întregii ţări. Acest proiect de remodelare, primul din acest an, este dovada că sistemul nostru funcționează și că performanțele obținute împreună sunt dedicate clienților noștri. 2017 a început în forță pentru noi iar redeschiderea restaurantului din Galați este doar un prim pas într-un an ambițios, cu planuri mari și idei curajoase pe care suntem entuziasmați să le punem în aplicare în următoarele luni”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România

Restaurantul din Galați a fost deschis în anul 1999, este operat în sistem de franciză de Ionuț Restaurante SRL, are o capacitate de 160 de locuri și primește zilnic peste 2.500 de clienți.

 “Azi este o zi importantă atât pentru comunitatea noastră din Galați cât și pentru parteneriatul cu McDonald’s în România. În fiecare zi ne concentrăm pe oferirea unei experiențe de care să se bucure întreaga familie, pe oferirea unor servicii diverse și a unor produse de calitate pentru toți clienții noștri. Prin noul design al restaurantului, ne dorim ca fiecare client care ne vizitează să trăiască experiența unică McDonald’s încă de la primul pas în restaurant”, a completat Ionuț Gugoașă, operatorul restaurantului McDonald’s din Galați.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.

Premier Capital plc operează 134 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 190.000 clienţi. În 2016 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al treilea an consecutiv, conform AON România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.