Travel Trends: Barcelona, oraşul preferat de români din întreaga Peninsulă Iberică Travel Trends: Barcelona, oraşul preferat de români din întreaga Peninsulă Iberică
Barcelona este, pentru cei ce folosesc serviciile Wizz Tours, prima alegere când vine vorba de Spania, cu 8% dintre rezervări. Totodată, populara destinație catalană... Travel Trends: Barcelona, oraşul preferat de români din întreaga Peninsulă Iberică

Barcelona este, pentru cei ce folosesc serviciile Wizz Tours, prima alegere când vine vorba de Spania, cu 8% dintre rezervări. Totodată, populara destinație catalană este a 3-a opţiune din totalul tuturor călătoriilor realizate din România. De altfel, oraşul din Catalonia nu numai că este o opţiune perfectă de a petrece un city break, dar poate fi şi locul de îmbarcare spre alte destinaţii spectaculoase cum ar fi Costa Brava sau Andorrra.

Spania reprezintă una dintre destinaţiile preferate de vacanţă pentru turiştii români, indiferent de sezon, mai ales când vorbim despre staţiunile spectaculoase de pe malul Mării Mediteraneene: Costa Brava, Costa Blanca, Costa del Sol, sau despre paradisurile turistice din insulele Canare (Tenerife) sau Insulele Baleare (Palma de Mallorca), unde se pot bucura de soare, plajă şi nisip tot timpul anului.

Spania este una dintre preferatele turiştilor din România, în special Barcelona, Valencia, Madrid, Costa Brava sau Tenerife. De altfel, pentru a se putea bucura de minunatele plaje din Mallorca şi Tenerife, cât şi de cele de pe coasta Mării Mediteraneene, Wizz Tours le pune la dispoziţie opţiunea de transfer, un serviciu rapid şi confortabil ce poate fi rezervat nu doar pentru drumurile locale între oraş şi aeroport, ci şi spre hotelurile dorite de pe tot cuprinsul ţării. În felul acesta turiştii au o vacanţă relaxată, fără griji”, declară Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.

În Spania, 39% dintre turiştii din România preferă hotelurile de trei stele, 30% pe cele de patru şi doar 20% dintre ei ar alege o cazare de două stele. Procentul celor care preferă cazare de trei stele în Barcelona este puţin mai mare, adică 41%, în timp ce în hotelurile de o categorie superioară (patru stele) se cazează 23% dintre turişti, iar în cele de două stele 25%. Cât priveşte durata sejurului, media pentru Barcelona este de 3,9 zile, iar pentru Spania, în general, de 4,64 de zile.

Pentru cei ce doresc să îşi rezerve vacanţa în următoarea perioadă, Wizz Tours vine cu o ofertă specială: 10 euro reducere pentru fiecare noapte de cazare, aşadar cu cât concediul este mai lung, cu atât reducerea este mai mare. Discount-ul se poate obţine dacă se introduce codul “LONGSUMMER” în timpul procesului de rezervare, pe wizztours.ro.

Spania este foarte populară în lunile de primăvară-vară, în special în august, dar septembrie, octombrie, noiembrie sau ianuarie au, de asemenea, un grad mare de încărcare. Oferta Wizz Tours este una extrem de generoasă cu 6.000 de locuri de cazare de la hoteluri boutique de cinci stele, până la apartamente cu preţ redus. Aşadar, turiştii pot face rezervări pentru pachetele avantajoase de zbor şi cazare oferite de Wizz Tours oricând în timpul anului şi nu mai sunt nevoiţi să aştepte ofertele de tip last–minute. Mai mult decât atât, până la sfârşitul acestei luni, Wizz Tours oferă o reducere de 10 de euro pentru fiecare noapte de cazare, aşadar pentru pachetele de zbor şi cazare de 7, 10 sau 15 nopţi se pot obţine reduceri de 70, 100 sau 150 de euro. În felul acesta, turiştii se pot bucura mai mult de soare şi vacanţă, iar reducerile sunt dintre cele mai atractive”, încheie Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.

Din România, Wizz Tours oferă pachete de zbor şi cazare de pe cinci aeroporturi (Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Craiova). 

Wizz Tours este o platformă de pachete de călătorii ce oferă bilete de avion şi hotel în reţeaua Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est. Ofertele Wizz Tours combină zborurile în reţeaua Wizz Air aflată în continuă dezvoltare şi care la ora actuală însumează 500 de rute în Europa şi afara ei, cu peste 30.000 de hoteluri şi complexe turistice. Pachetele de călătorii sunt disponibile pe wizztours.com.

—————————————————–

⃰ Ofertele sunt valabile pentru toate călătoriile efectuate în perioada 1 mai – 31 octombrie 2017. Reducerea se aplică pentru vacanțele de minimum 7 nopți și maximum 15 nopți. Codul promoțional LONGSUMMER este valabil până pe 30 aprilie 2017, ora 23:59, ora de vară a Europei Centrale și de Est, și se aplică pentru pachetele Zbor + Hotel disponibile pe wizztours.com, pentru călătoriile din perioada 1 mai – 31 octombrie 2017, cu durata de 7 – 15 nopți.

Pentru a profita de această promoție, introduceți codul promoțional „LONGSUMMER” în pagina de căutare wizztours.com înainte să lansați căutarea. Codul promoțional de mai sus oferă o reducere care se poate folosi o singură dată per rezervare, valabilă numai pentru rezervările noi cu până la 9 pasageri. Codul nu poate fi combinat cu alte reduceri. Reducerea totală depinde de durata călătoriei: site-ul web va aplica o reducere de 10 EUR înmulțită cu numărul de nopți selectat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.