Coffee 2 Go Romania a deschis 5 noi locatii si a ajuns la 20 de unitati Coffee 2 Go Romania a deschis 5 noi locatii si a ajuns la 20 de unitati
Coffee 2 Go Romania a deschis anul acesta 5 noi mini cafenele Inside, in regim de franciza, in Bucuresti, Brasov si Constanta si a... Coffee 2 Go Romania a deschis 5 noi locatii si a ajuns la 20 de unitati

Coffee 2 Go Romania a deschis anul acesta 5 noi mini cafenele Inside, in regim de franciza, in Bucuresti, Brasov si Constanta si a ajuns la un total de 20 de puncte de vanzare.

Compania va mai inaugura in urmatoarea luna alte 4 noi locatii administrate in regim de franciza, de tip mini cafenea Inside sau kiosk cu design unic in forma de pahar de cafea, in Bucuresti, Iasi si Piata Neamt. Investitia in deschiderea unui coffee spot Coffee 2 Go, mini cafenea Inside sau kiosk, este de circa 10.000 euro, reprezentand costurile de amenajare si dotari si echipamente, taxa pentru cumpararea francizei fiind de 0 lei (zero) pentru francizati.

Noile locatii Coffee 2 Go – Inside au fost deschise in lunile martie si aprilie si se afla in Bucuresti, zona Apaca, in Piata Romana (Str. Stanistav Cihoschi), pe strada Tunari / Paul Greceanu, in Constanta, pe B-dul Mircea cel Batran si in Brasov, pe Calea Bucuresti.

In prezent, Brasovul este al doilea oras dupa Bucuresti cu cele mai multe locatii Coffee 2 Go, dupa ce in martie a fost deschis al 3-lea coffee shop de tip mini cafenea Inside. Cele 3 unitati din Brasov sunt administrate de un singur francizat care, dupa succesul primei locatii  in urma cu 2 ani si o rata record de recuperarea investitiei de 5.5 luni, a deschis alte doua si intentioneaza ca pana la sfarsitul anului sa deschida al patrulea coffee shop Coffee 2 Go.

“Ne bucura interesul crescut pentru deschiderea de noi francize si suntem placut surprinsi de numarul mare al solicitarilor pentru conceptul Coffee 2 Go Inside, pe care l-am lansat cu doar cateva luni in urma. In decurs de doar o luna vom mai deschide alte 4 locatii, atat Inside cat si kiosk, un ritm impresionant pentru acest tip de afacere. Ne dorim sa ajungem aproape de iubitorii de cafea din toate colturile tarii si in acelasi timp sa contribuim din ce in ce mai mult la dezvoltarea mediului antreprenorial.  Suntem deja prezenti in 5 orase si colaboram cu antreprenori care si-au deschis kioskuri si mini cafenele Coffee 2 Go, pentru unii dintre ei fiind prima afacere pe care o administreaza. In procesul de francizare, ii sprijinim pe partenerii nostri atat in privinta specificului afacerii, cat si cu informatii legislative sau administrative” a declarat Vlad Timaru, fondator, Coffee 2 Go Romania.

2017 – Noi parteneriate

Odata cu deschiderea de noi francize, Coffee 2 Go a incheiat noi parteneriate pentru eficientizarea timpului de livrare a cafelei, precum si cresterea calitatii produselor oferite.  Noile unitati sunt dotate cu masini de ultima generatie ale producatorului italian “LaSpaziale”, recunoscute pentru fiabilitate si calitatea prepararii cafelei.

In decurs de 3 luni, Coffee 2 Go are in plan dotarea tuturor unitatilor cu noua masina de cafea, LaSpaziale. De asemenea, compania a incheiat un parteneriat cu Albalact, in urma caruia Coffee 2 Go va folosi laptele Bardezzi la prepararea produselor. Acest lapte superior celui de consum  este special produs pentru domeniul HORECA, fiind destinat bauturilor pe baza de cafea.

Grupul Coffee 2 Go a fost infiintat in 2013 si detine in prezent un numar de 20 coffee spot-uri in regim propriu sau franciza, cu un design unic, in forma de pahar de cafea sau amenajate ca un mini coffee shop. Coffee 2 Go se adreseaza iubitorilor de cafea pentru care timpul este pretios si care isi doresc un produs intens, cu personalitate si aromat.

Cifra de afaceri a grupului Coffee 2 Go a crescut de la infiintare de 3 ori de la an la an, iar in 2016 a inaugurat primul STAY by Coffee 2 Go, intr-o locatie de aproximativ 400mp.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.