Bucharest Technology Week 2017: masina electrica cu autonomie de 400 km NEDC, sisteme inteligente si motocicleta Harley electrica Bucharest Technology Week 2017: masina electrica cu autonomie de 400 km NEDC, sisteme inteligente si motocicleta Harley electrica
Sute de gadgeturi inteligente, vehicule electrice, sisteme inteligente si tot felul device-uri inovative ii asteapta pe romani la editia a doua Bucharest Technology Week.... Bucharest Technology Week 2017: masina electrica cu autonomie de 400 km NEDC, sisteme inteligente si motocicleta Harley electrica

Sute de gadgeturi inteligente, vehicule electrice, sisteme inteligente si tot felul device-uri inovative ii asteapta pe romani la editia a doua Bucharest Technology Week.

Ultimele 3 zile din festivalul tehnologiei, care se intinde pe durata saptamanii 22-28 mai, apartin expozitiei in aer liber din Piata George Enescu, de langa Ateneu.

Cu o luna si jumatate inainte de a-si deschide portile, aproape 40 de companii romanesti si straine si-au confirmat prezenta la evenimentul la care sunt asteptati peste 15.000 de fani tech. Iata primii care au anuntat cateva din produsele cu care-si asteapta fanii la standuri.

Modelul Renault ZOE cu noua baterie Z.E. 40 permite o autonomie de 400 km NEDC (echivalentul unei distante reale de 300 km in mediu urban si limitrof) dupa doar o singura incarcare. Autonomia de 400 km NEDC inseamna o distanta dubla fata de cea avuta de modelul anterior si este cea mai buna autonomie disponibila pe toate automobilele 100% electrice destinate publicului larg din Romania.

ZOE, echipata cu noua baterie Z.E. 40, este fabricata la uzinele Renault Flins in Franta si va fi lansata in Romania la finalul lunii aprilie. „Pionier al mobilitatii electrice si constructorul cu cele mai mari vanzari de vehicule electrice in Europa, Renault a ridicat nivelul programului de inovatie si al implementarii strategiei de Zero Emisii cu modelul Renault ZOE cu noua baterie Z.E. 40”, au transmis reprezentantii companiei.

Smart Balance aduce Solowheel este gadgetul de transport full electric, cu o viteza de 22 KM/h, cu o autonomie de 80 km. Este una din solutiile smart de a evita supraaglomerarea din trafic, mai ales ca este dotat cu faruri LED, atat pe fata, cat si pe spate.

Tot la standul Smart Balance, se va putea testa si Motocicleta electrica Harley.  Alternativa 100% ecologica a deplasarii in marile orase, motocicleta are o autonomie de pana la 60 Km, un motor cu o putere de 800W si ajunge la viteza maxima de 35 KM/h. Usor de parcat, masoara 193 cm lungime, motocicleta electrica Harley va fi prezenta #btechweek.

Eaton promite un stand interactiv de la care, deocamdata, dezvaluie doar noutati ale sistemului wireless xComfort pentru case inteligente. Acestea sunt echipamentele Smart Dimmer pentru controlul intensitatii becurilor LED si termostatele de camera Smart Touch wireless care se pot manevra direct de pe smartphone.

Xerox le propune fanilor tehnologiei o imprimata la care se pot conecta fara cabluri telefoanele, tabletele si laptopurile chiar si in absenta unei retele wireless.

Pulsar Technologies anunta Arm One, cel mai accesibil, de nivel industrial, brat robotic pentru birou. Compatibil cu o varietate larga de tehnologii, ca Arduino, LEGO Mindstorms, module WiFI si Bluetooth populare, Arm One este un brat robotic cu comenzi vocale, perfect pentru a invata robotica, dar si un bun asistent personal.

Pentru a putea admira si testa toate produsele expuse din Bucharest Techonology Week 2017, vizitatorii au acces gratuit daca se inregistreaza pe www.techweek.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.