Tu de ce iubesti Romania? Tu de ce iubesti Romania?
In ultimii zece ani, am reusit sa bat de cateva ori tara-n lung si lat. De la sud la nord si de la est... Tu de ce iubesti Romania?

In ultimii zece ani, am reusit sa bat de cateva ori tara-n lung si lat. De la sud la nord si de la est la vest. Am reusit sa vad Cazanele Dunarii si pesterile din Mehedinti, am ajuns pe Cheile Nerei, am tras o fuga de cateva ori la Manastirile din Moldova, nu am ratat Cetatatea Neamtului, Castelul Huniazilor, Peles, Bran, cascada Beusnita si cascada 7 Cai, si mi s-a facut pielea de gaina atunci cand am vazut ca traditiile se pastreaza inca in Maramures. Si m-am intors mereu cu drag in Ardeal, locul in care m-am format ca om si care mi-a fost casa pentru doar sapte-opt ani.

Iubesc Sibiul, respect Clujul si, recunosc, ca m-am indragostit in ultimii ani de Cetatea de la Alba Iulia. Nu ocolesc niciodata, dar niciodata, Sighisoara, un loc aparte pe care am ocazia sa il revad, in cateva zile, pentru a N -a oara, cu ocazia unei campanii video demarate de Art&Craft Design si Happy Tour si din care fac parte. Totul pentru promovarea Romaniei si incurajarea turismului in tara noastra.

Este vorba de o continuare a campaniei din 2016, cand cei de la Art&Craft Design si Happy Tour au realizat o serie de materiale video de promovare pentru Sibiu, Targu Mures si Bucuresti – vezi VIDEO –, si care, anul acesta, include (in afara de Sighisoara, de unde va voi prezenta atat locuri cunoscute, cat si mai putin cunoscute), orasele Iasi, Cluj, Timisoara, Sinaia si Alba Iulia.

Cum mentionam mai sus, speram sa va si surprindem cu o serie de locuri si obiective turistice mai putin cunoscute din Sighisoara, dar care, cu siguranta, va vor capta atentia. In plus, e musai sa stati cu ochii pe noi. De ce?

Pentru ca la finalul campaniei “Art&Craft si Happy Tour promoveaza Romania” va vom oferi si un premiu. Este vorba de un city break surpriza in Romania, dar si un kit de calatorie. Mai multe detalii… in curand!

Promotori ai acestei campanii, Happy Tour reprezinta una dintre cele mai vechi si mai mari agentii de turism din Romania, cu prezenta la nivel national si international, in Turcia si Bulgaria. Din 2016, Happy Tour este turoperator official al Disneylnd Paris in Romania. De-a lungul anilor a fost premiata de companiile de specialitate drept cea mai buna agentie de turism din Romania.

Potrivit Happy Tour, cererea de vacante in Romania a crescut cu 40% in 2016 fata de anul trecut, semn ca incepem sa ne vizitam tara. Ce-i drept, introducerea voucherelor de vacanta a avut un rol important, mai ales ca multe companii au decis sa ofere in loc de prima de vacanta aceste vouchere.

Happy Tour este printre agentiile de turism care accepta plata vacantelor cu vouchere, deci luati aminte!

In paralel, Art&Craft Design este cea mai mare firma de retail de suveniruri si produse traditionale romanesti, avand o vasta experienta ce se reflecta in modul unic de realizare a produselor, in amenajarea spatiilor de vanzare, in serviciile oferite, in conduita celor peste 60 de angajati si in propriul sistem de distributie pentru intreg teritoriul Romaniei.

Magazinele si brand corner-urile Art&Craft se gasesc in aeroporturile din Otopeni, Sibiu, Targu-Mures, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta si Craiova. De asemenea, produsele Art&Craft se gasesc si pe www.artandcraft.ro.

Art&Craft detine o gama foarte variata de produse, de la produse de arta populara, aduse direct de la mesterii populari (ceramica de Horezu, Corund, Baia Mare, oua incondeiate, ii, obiecte din lemn) pana la produse de tip suvenir, ce fac parte din colectiile Vladut’s Story, Transylvania, Bloody Famous, Destination, Fashion, Via Delice, colectii dezvoltate sub brandul Art&Craft.

In 2016, Art&Craft a demarat doua campanii video foarte importante: o campanie de promovare a oraselor din Romania si o campanie de sustinere a mesterilor populari din Romania. Toate video-urile se gasesc aici:

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.