Mecanica Ceahlău își extinde portofoliul de produse și investește în retehnologizare Mecanica Ceahlău își extinde portofoliul de produse și investește în retehnologizare
Mecanica Ceahlău, unul dintre principalii producători români de echipamente agricole, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 8.3 milioane Euro, în... Mecanica Ceahlău își extinde portofoliul de produse și investește în retehnologizare

Mecanica Ceahlău, unul dintre principalii producători români de echipamente agricole, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 8.3 milioane Euro, în creștere cu 25% față de anul precedent, și își extinde portofoliul de produse prin semnarea recentă a unui nou parteneriat strategic cu compania Bellucci & Rossini, producător italian de remorci care furnizează echipamente pentru țări din Europa, America de Sud, Africa Centrală și de Est.

Prin acest parteneriat producem si furnizăm împreună pentru piața din România remorci din cea mai eficientă clasă de raport calitate-preț. Mecanica Ceahlău face astfel un pas important în demersul de diversificare a portofoliului de produse, cu intenția de a pune la dispoziția fermierilor români o gamă completă de echipamente pentru desfășurarea activităților agricole la un standard modern și competitiv”, menționează Laura Șerban, CEO Mecanica Ceahlău.

Noul parteneriat vine după ce, în ultimii 3 ani, producătorul român și-a modernizat complet gama de echipamente, completând oferta proprie cu tractoare, mașini de erbicidat și încărcătoare frontale ale unor producători internaționali.

Fabricate sub brandul Mecanica Ceahlău, în parteneriat cu italienii de la Bellucci & Rossini, remorcile vor fi disponibile pe piața din România în variante de la 4 până la 20 de tone.

În paralel cu semnarea de parteneriate strategice, focusul nostru se menține constant  către îmbunătățirea echipamentelor realizate 100% în concept propriu. Continuăm seria de investiții incepută în 2014, iar anul acesta ne propunem să investim 1 milion de euro în modernizarea si retehnologizarea proceselor de producție”, spune Laura Șerban, CEO -ul companiei.

Cu mai mult de 90 de ani de tradiție pe piața din România, Mecanica Ceahlău a intrat, în urmă cu 3 ani, într-un amplu proces de modernizare a companiei.

Astfel, din 2014, compania investește constant în imbunătățirea dotărilor fabricii sale de la Piatra Neamț și pune în valoare talentul echipei sale de specialiști, cu ajutorul cărora producătorul român a dezvoltat în concept propriu și a lansat pe piață mai mult de 20 echipamente noi și modernizate.

La acestea s-au adăugat utilaje complementare, intrate în portofoliul companiei ca urmare a parteneriatelor semnate cu furnizori internaționali de succes, precum Steyr, Projet, STOLL și, recent, Bellucci & Rossini.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.