#AcademiaHuawei: performance photography cu Huawei P10 Plus #AcademiaHuawei: performance photography cu Huawei P10 Plus
Zilele trecute, am luat parte la primul curs din seria #AcademiaHuawei. Tot acolo, am testat camera foto de la Huawei P10 și Huawei P10... #AcademiaHuawei: performance photography cu Huawei P10 Plus

Zilele trecute, am luat parte la primul curs din seria #AcademiaHuawei. Tot acolo, am testat camera foto de la Huawei P10 și Huawei P10 Plus. Rezultatul… super poze!

#AcademiaHuawei a adus față în față 20 de pasionați de tehnologie (bloggeri, jurnaliști, fotografi) pentru a discuta despre Performance Photography. Cel cu sfaturile a fost, nimeni altul decât, … Adi Bulboacă.

A urmat apoi partea practică, unde toată gașsca a făcut o serie întreagă de fotografii la repetițiile piesei “Molly Sweeney” de la Unteatru. Am testat, astfel, într-un timp realtiv scurt, noile modele Huawei P10 și Huawei P10 Plus.

Cursul a vrut să scoată în evidență un aspect foarte important al fotografiei – emoția. Iar spectacolele de teatru poartă cele mai intense emoții. Chiar dacă prezența la o piesă de teatru implică reguli stricte, te încurajez să mergi la repetiții de fiecare dată când vrei să surprinzi aceste trăiri.

În special teatrele independente sunt foarte deschise la astfel de solicitari. Pe lângă teatru, performance photography include și fotografie de concert, street performance, dar și dans.

„În fotografia de performance, țin cont de regulile de compoziție în aceeași măsură în care țin cont și în celelalte genuri de fotografie. Adică mai degrabă îmi place să le încalc pentru a crea efecte dramatice. Personajele pot fi tăiate, pot fi centrate, se pot uita spre marginea cadrului și pot avea luft – cât timp lucrurile acestea își găsesc o justificare în dramatica spectacolului fotografiat”

Adi Bulboacă, Performance Photographer

cof

Puteți instala în telefon zeci de aplicații cu care să editați fotografiile, unele dintre ele venind la pachet cu platforme online pe care să construiți galerii. Ideal este să vă rezumați la o aplicație sau două pe care să o stăpâniți ca în palmă.

Totuși, indiferent de cât de performantă este o aplicație, rezultatele obținute cu ajutorul ei vor fi și mai bune dacă fotogarfia are din start o calitate bună. Specialiștii recomandă setările manuale pentru a scoate tot ce e mai bun din capacitatea telefonului.

Odată cu lansarea Huawei P10 cu Leica Dual-Camera 2.0 și a Huawei P10 Plus cu Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, care integrează atât sisteme dual-camera, cât și camere frontale Leica, consumatorii pot explora în profuzime tainele fotografiei de tip portret. Cu un senzor RGB de 12 MP, un senzor monocrom de 20 MP și algoritmi de îmbinare îmbunătățiți, noile modele Huawei din seria P oferă funcții foto avansate din punct de vedere tehnic și artistic.

Pentru a ajuta utilizatorii să personalizeze fotografiile surprinse, funcțiile pentru fotografia de tip portret, integrate în noile modele Huawei includ o tehnologie 3D de detectare a feței, care folosește 190 de repere de identificare detaliate, ce permit o recunoaștere mai precisă a trăsăturilor feței. Identificarea facială reprezintă elementul de bază al iluminării dinamice și al îmbunătățirii portretelor.

În final, lăsăm pozele să vorbească de la sine. Mai multe detalii despre Huawei și modelele sale vârf de gamă Huawei P10 și Huawei P10 Plus aflați de aici!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.