Cum ţinem pasul cu copiii? Cum ţinem pasul cu copiii?
În această vacanţă de primăvară, ECCO propune părinţilor să ţină pasul cu activitatea zilnică a copiilor, chiar dacă acest lucru este din ce în... Cum ţinem pasul cu copiii?

În această vacanţă de primăvară, ECCO propune părinţilor să ţină pasul cu activitatea zilnică a copiilor, chiar dacă acest lucru este din ce în ce mai greu şi acceptă provocarea copiilor de a crea o încălţăminte care să facă faţă oricărui joc si oricărei activităţi.

Activităţile intense, precum alergatul, dar şi cele moderate îi fac pe copii să transpire. Ce facem noi părinţii atunci când copiii noştri transpiră excesiv? Le întrerupem joaca sau luam câteva măsuri de precauţie simple pentru a ne proteja copilul astfel încât să îi permitem să se bucure de distracţie în condiţii de siguranţă.

ECCO se gândeşte la toate acestea precum şi la fiecare etapă importantă de dezvoltare a celor mici, înţelege că picioarele copiilor trebuie să fie sprijinite în mod adecvat în orice moment al vieţii lor.

Dispunând de tehnologie de ultimă oră, brandul danez a creat o nouă colecţie pentru copii ECCO COOL KIDS care are calitatea daneză de necontestat şi se mulează perfect pe forma individuală a fiecărui picior, creând astfel un confort personalizat pentru toate formele şi mărimile copiilor.

Copiii activi au nevoie de pantofi activi, pantofi care sunt în măsură să răspundă nevoilor lor. Iar sneakerşii ECCO COOL KIDS sunt construiţi cu o tehnologie inovatoare care creşte capacitatea de ventilare a tălpii piciorului.

Această încălţăminte avansată care face faţă cu brio oricărei activităţi a copiilor este creată cu o tehnologie GORE-TEX® care menţine stropii şi umezeala la distanţă, pentru ca  picioarele copiilor să rămână într-un mediu sănătos, astfel încât să poată continua joaca cât îşi doresc.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.