Home& Deco: 16 amenajări interioare spectaculoase ce poartă semnătura unor arhitecţi români de success Home& Deco: 16 amenajări interioare spectaculoase ce poartă semnătura unor arhitecţi români de success
Dincolo de alegerea unor obiecte interesante și armonizarea lor, o amenajare de interior presupune ragândirea totală a unui spațiu, generând un concept care, în... Home& Deco: 16 amenajări interioare spectaculoase ce poartă semnătura unor arhitecţi români de success

Dincolo de alegerea unor obiecte interesante și armonizarea lor, o amenajare de interior presupune ragândirea totală a unui spațiu, generând un concept care, în același timp, să satisfacă cerințele clientului și să dovedească ingeniozitatea și talentul autorilor-arhitecți. Provocarea este cu atât mai mare atunci când ne raportăm la locuințe, căci spațiile nou create trebuie să ofere beneficiarilor senzația de confort și intimitate necesară unei locuiri autentice, pe lângă un discurs stilistic de calitate, puternic. Există însă și arhitecți care și-au înțeles bine rolul și care și-l asumă până la capăt. Iar noi le prezentăm rezultatele.

În paginile noului album al seriei igloobest Interioare din România, volumul cu numărul 6, este adus în prim plan o selecție de amenajări de interior îndrăznețe, ce poartă semnătura unor arhitecţi de succes care reuşesc să individualizeze spaţiul şi să îşi lase amprenta asupra designului.

Continuând demersul de promovare a arhitecturii de calitate, noul albumul prezintă 16 interioare spectaculoase din România ce privilegiază inovația și creativitatea.

Din sumar:
ApARTamentul Clientului Necunoscut I Igloo Architecture
Cel mai recent spațiu amenajat de igloo architecture în complexul The Park a fost un apartament de trei camere. Neavând un beneficiar anume, s-au gândit să-i ușureze viața Clientului Necunoscut, scutindu-l de efortul de a-și alege tablouri prin directa imprimare a lor pe varii suprafețe ale locuinței.

Deschidere fluidă / Bogdan Ciocodeică, Diana Roșu
Comunicare, flexibilitate și dinamism – sunt trei dintre cuvintele care definesc spiritul amenajării acestui apartament de 120 de mp situat în centrul Bucureștiului. Organizarea și funcționalitatea spațiului au fost astfel conturate în jurul ideii de deschidere a spațiilor de zi care nu exclude posibilitatea separării zonelor de noapte, asigurând intimitate.

Armonioasă relaxare I SYAA
O amenajare luminoasă animă suprafața de 410 mp a unei vile situate într-unul dintre cele mai verzi complexuri rezidențiale din zona Capi­talei. asa pasivă a devenit astfel fundalul pe care echipa SYAA a construit o atmosferă deschisă, relaxantă, în armonie cu ansamblul, dar și cu vegetația care îl definește.

Industrial minimal / Studio 1408
Deși la o primă vedere stilul industrial se pretează mai bine unor spații ample, de tip hală, elementele acestuia, mai ales în varianta minimalistă și-au găsit loc și în cazul amenajării locuirii colective. Și cum beneficiarii și-au manifestat interesul pentru elementele stilului industrial minimalist, echipa Studio 1408 a așezat în această ramă idei și preferințe care au conturat cu personalitate fiecare dintre încăperile apartamentului.

Albumul va fi disponibil în librăriile din țară la începutul lunii aprilie și poate fi comandat până pe 10 aprile de pe site-ul igloo.ro cu 20% reducere.

SUMAR
Studio 1408, Apartament D l igloo architecture,  Apartament A. l Studio Annterior, Apartament P. l AAstudio, Penthouse F. l Bogdan Ciocodeică, Diana Roșu, Apartament M. l Diseñate, Penthouse D. l SYAA, Locuință B. l Atelier MASS, Casa S.l Dofinteriors, Penthouse C. l Studio 1408, Apartament I. l Bogdan Ciocodeică, Diana Roșu, Vila Kuma Nordic l Ioka Design, Casa G. I Filofi și Trandafir Arhitectură, Casa T. l Atelier Ciprian Manda, Apartament A3 l George Orzan, Penthouse B. l Studio 1408, Apartament K.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.