Gadget Trends: Evolio lansează Preciso 5 Gadget Trends: Evolio lansează Preciso 5
Evolio lansează Preciso 5, un GPS auto dotat cu ultima versiune a softului de navigație Mireo Don’t Panic și hartă Full Europa. Dispozitivul se... Gadget Trends: Evolio lansează Preciso 5

Evolio lansează Preciso 5, un GPS auto dotat cu ultima versiune a softului de navigație Mireo Don’t Panic și hartă Full Europa. Dispozitivul se conectează rapid la satelit, calculează în cel mai scurt timp ruta optimă către destinația dorită și transmite informații clare și detaliate despre traseul ce urmează a fi parcurs.

Procesorul specializat, de ultimă generație al GPS-ului Preciso 5, asigură o găsire rapidă a rutelor și o experiență placută în utilizare. Preciso 5 oferă ghidare vocală, avertizare pentru depășirea vitezei și asistență pentru benzile de mers.

Din punct de vedere al aplicațiilor multimedia, Preciso 5 este foarte bine echipat, întrucât dispozitivul poate reda fotografii, secvențe video, fișiere text și audio,  experiența de navigare fiind una foarte relaxantă. Memorie internă a GPS-ului este de 4GB, dar poate fi extinsă cu ajutorul unui card micro SD de până la 16 GB.

Compact și elegant, cu ecran tactil de 5 inch,  GPS-ul Preciso 5 oferă harta completă a Europei,  actualizarea gratuită a acesteia  și funcții inteligente de asistență în trafic. Astfel, utilizatorul său va porni mereu la drum cu cele mai noi hărţi şi va naviga fără griji în oricare ţară din Europa.

GPS-ul Auto Evolio Preciso 5 poate fi achiziționat din showroomul Evolio sau online de pe site-ul www.evolioshop.com la prețul recomandat de 299 lei,  urmând ca în cel mai scurt timp să fie disponibil și în magazinele partenere.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.